Αβέρωφ: Υποχρέωσή μας να βρίσκουμε τρόπους συνεργασίας για να δίδουμε ανάσες σε πολίτες και επιχειρήσεις

Αβέρωφ: Δύσκολοι καιροί, πολύ πιο δύσκολα αυτά που βιώνουν οι πολίτες, οι εργαζόμενοι και οι επιχειρήσεις του τόπου. Ευθύνη και υποχρέωσή μας να βρίσκουμε τρόπους συνεργασίας τα πολιτικά κόμματα με την κυβέρνηση για να δίδουμε ανάσες στους πολίτες και στις επιχειρήσεις του τόπου.

Σήμερα στην Επιτροπή Οικονομικών είδαμε και με τους άλλους συναδέλφους από όλα τα πολιτικά κόμματα την προσέγγιση για να διευκολύνουμε τις επιχειρήσεις.

Θέλω να πιστεύω ότι σε συνεργασία όλων των πολιτικών κομμάτων, γιατί κοινή είναι η έγνοια μας και σε συνεργασία με την κυβέρνηση, θα δοθεί για ένα τρίμηνο διευκόλυνση μέσω αναστολής τόσο του ΦΠΑ που θα έπρεπε να πληρωθεί τις 10 του Φλεβάρη, όσο και τη φορολογία πάνω στην Άμυνα για τα κέρδη εταιριών και επιχειρήσεων του οικονομικού έτους του 2018.

Δύσκολοι καιροί, πολύ πιο δύσκολα αυτά που βιώνουν οι πολίτες, οι εργαζόμενοι και οι επιχειρήσεις του τόπου. Ευθύνη και υποχρέωσή μας να βρίσκουμε τρόπους συνεργασίας τα πολιτικά κόμματα με την κυβέρνηση για να δίδουμε ανάσες στους πολίτες και στις επιχειρήσεις του τόπου.

Θέλω ακόμα μια φορά να ευχαριστήσω όλα τα πολιτικά κόμματα και την κυβέρνηση στην προσπάθειά μας να δίδουμε σανίδα στους πολίτες που την επιζητούν αλλά και τη χρειάζονται.

Check Also

ΔΗΠΑ για προϋπολογισμό: Δεν δίνουμε λευκή επιταγή στην Κυβέρνηση

Δεν δίνουμε λευκή επιταγή στην Κυβέρνηση, αναφέρει σε δήλωσή του για τον προυπολογισμό, ο βουλευτής …

ΑΚΕΛ: Προϋπολογισμός κοινωνικών ελλειμμάτων και αβεβαιότητας

Προϋπολογισμός κοινωνικών ελλειμμάτων και αβεβαιότητας, τόνισε σε δήλωσή του ο βουλευτής του ΑΚΕΛ, Άριστος Δαμιανού …