Αβέρωφ: Ούτε στα όνειρα θερινής νυκτός η Αννίτα δεν θα έβλεπε την προεδρία της Βουλής

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου, σε συνέντευξή του στον Χριστόφορο Χριστοφή και στην σειρά podcasts, Legal Matters, αναφέρθηκε στην Αννίτα Δημητρίου και άφησε υπονοούμενα για την εκλογή της στην προεδρία τηςΒουλής και στην προεδρία του ΔΗΣΥ.

«Αν δεν αποσυρόμουν εγώ από την υποψηφιότητα για επανεκλογή η Αννίτα θα ήταν Πρόεδρος του Συναγερμού; Άρα είναι εξωφρενικό για κάποιο που είναι σε κάποια πόστα, για χάριν κάποιων κινήσεων του Αβέρωφ Νεοφύτου. Δεν έχει σχέση αν είναι η Αννίτα, αν είναι ο Αβέρωφ, αν είναι ο Αναστασιάδης, ο Μάτσης ή ο Κληρίδης. Είναι την παράταξη που στηρίζουμε»..

«Με την κίνηση του Αβέρωφ, η Αννίτα έγινε – που ούτε στα όνειρα θερινής νυκτός της δεν θα το βλεπε – ναι είναι η δεύτερη την τάξη της Κυπριακής Πολιτείας».

Συνεχίζοντας υποστήριξε την απόφαση του λέγοντας ότι το «χειρίστηκε πάρα πολύ και δικαίωσε την επιλογή μου και είναι μια πάρα πολύ καλή Πρόεδρος της Βουλής».

Με λίγα λόγια ο Αβέρωφ Νεοφύτου, υπογράμμισε ότι η Πρόεδρος της Βουλής και του ΔΗΣΥ, κατέχει τα δύο αξιώματά της λόγω του ιδίου. Ωστόσο, ξεκαθάρισε πως δεν ζητά από την Αννίτα να τον ευγνωμονεί.