Αίγυπτος: Στην φυλακή Ρωσίδα επειδή χόρεψε το χορό της κοιλιάς… χωρίς εσώρουχο! (Video)

Σε φυλάκιση ενός έτους καταδικάστηκε μια Ρωσίδα που χόρεψε το χορό της κοιλιάς στην Αίγυπτο γιατί το δικαστήριο έκρινε ότι «προωθεί την ακολασία».

Η Εκατερίνα Αντρέεβα, το επαγγελματικό όνομα της οποίας είναι Τζοχάρα (στα αιγυπτιακά σημαίνει διαμάντι), κρίθηκε ένοχη από δικαστήριο στην περιοχή της Γκίζας επειδή σε βίντεο που κυκλοφόρησε εμφανίστηκε να χορεύει, κατά τους δικαστές, χωρίς εσώρουχο και χωρίς άδεια.

Η Αντρέεβα είχε συλληφθεί τον Φεβρουάριο του 2018 μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο. Τότε είχε μείνει για αρκετές ημέρες στη φυλακή πριν να αφεθεί ελεύθερη αφού κατέβαλε τη σχετική εγγύηση.

Μετά την απελευθέρωσή της είχε κάνει μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram υποστηρίζοντας ότι αδυνατεί να κατανοήσει το λόγο που συνελήφθη προσθέτοντας ότι «όλοι όσοι είναι επαγγελματίες χορευτές γνωρίζουν ότι τα ρούχα μου είναι εντάξει».

Η Ρωσίδα χορεύτρια σχολίασε την είδηση της καταδίκης της με ανάρτηση στο Instagram με μια φωτογραφία της ίδιας και μιας φατσούλας με τη γλώσσα έξω.

Check Also

Σοκ! Πατέρας χτυπάει την κορούλα του που θέλει να σταματήσει τον ξυλοδαρμό της μητέρας της

Share Twitter Σοκαριστικές εικόνες κατέγραψαν κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας σε οικογενειακή επιχείρηση στην Κίνα, στις …

Ψήφισε λάθος κόμμα και αυτοτιμωρήθηκε κόβοντας το δάχτυλο του! (Video)

Share Twitter Ο Παβάρ Κουμάρ από την Ινδία είναι αυτό που λέμε πραγματικός «κοψοχέρης». Ψήφισε …