Έφοδος της Αστυνομίας σε αποθήκη – Εντοπίστηκαν 2,000 καταλύτες αυτοκινήτων

Έφοδος της Αστυνομίας σε αποθήκη – Εντοπίστηκαν 2,000 καταλύτες αυτοκινήτων – Συνελήφθη ο 48χρονος ιδιοκτήτης της αποθήκης

Μεγάλη ποσότητα καταλυτών αυτοκινήτων, που πιθανόν να αποτελούν προϊόντα κλοπών, εντόπισε και κατάσχεσε, χθες το απόγευμα, στη Λάρνακα, η Αστυνομία. Για διευκόλυνση των ανακρίσεων, συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος 48χρονος κάτοικος Λάρνακας.

Οι καταλύτες εντοπίστηκαν νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής, σε αποθήκη στη Λάρνακα, κατά τη διάρκεια έρευνας που διενήργησαν μέλη της Αστυνομίας. Η έρευνα εντάσσεται στο πλαίσιο των αστυνομικών εξετάσεων, σχετικά με διάφορες υποθέσεις κλοπών καταλυτών αυτοκινήτων, που καταγγέλθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα στη Λάρνακα.

Συγκεκριμένα, εντός της αποθήκης εντοπίστηκαν, μέσα σε μεγάλες σακούλες, γύρω στους 2000 καταλύτες διαφόρων αυτοκινήτων, η αξία των οποίων υπολογίζεται περί τις €200,000.

Ιδιοκτήτης της εν λόγω αποθήκης, είναι 48χρονος κάτοικος Λάρνακας.

Εναντίον του εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου, σε συνεργασία με το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Check Also

Πάφος: 40χρονη επιτέθηκε στην γειτόνισσα της με πέτρα – Άρπαξε από τον λαιμό τον…

Σύμφωνα με την αστυνομία στις 7:00 το πρωί της Τρίτης (22/09), γυναίκα κατήγγειλε ότι καθώς …

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης μετέφερε στον Γκουτέρες ιδέες και θέσεις για το Κυπριακό

Σε δημιουργικό κλίμα, πραγματοποιήθηκε, στη μία μετά τα μεσάνυχτα – ώρα Κύπρου, η συνάντηση του …