«Έσπασε» τα ταμεία το Frozen II – Έφτασε τα $99,6 εκατ. στην πρεμιέρα

«Έσπασε» τα ταμία -όπως ήταν αναμενόμενο- το «Frozen II», η συνέχεια της ταινίας του 2013, η οποία έγινε η κορυφαία ταινία κινουμένων σχεδίων όλων των εποχών, καθώς τα έσοδα της ανήλθαν στα 41,8 εκατομμύρια δολάρια στην πρεμιέρα της στην Αμερική και στα 57,8 εκατομμύρια δολάρια σε διεθνή επίπεδο, σύμφωνα με την Walt Disney.

Η πρεμιέρα της ταινίας είναι η υψηλότερη σε έσοδα για την Disney Animation-Pixar στην Κίνα και στην Πολωνία και No. 1 για την Disney Animation στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι πρώτες εκτιμήσεις της δεύτερης ημέρας στην Κίνα δείχνουν έσοδα ύψους 24 εκατομμυρίων δολαρίων.

Οι εκτιμήσεις της Disney για τα έσοδα πριν από την πρεμιέρα, για το σαββατοκύριακο έφταναν περίπου τα 100 εκατομμύρια δολάρια στις ΗΠΑ και στον Καναδά.

Η πολυαναμενόμενη συνέχεια της αγαπημένης ταινίας της Disney θα μπορούσε να φτάσει και τα 130 εκατομμύρια δολάρια για την επόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με εκτιμήσεις.

Check Also

Στα $360 τρις ο πλούτος των Εθνών! Η Ελλάδα κατέχει…

Share Twitter Ο συνολικός πλούτος της ανθρωπότητας ανέρχεται σε $360 τρισ. – Η μερίδα του …

Οι δισεκατομμυριούχοι είναι πιο πλούσιοι από το 60% της ανθρωπότητας!

Share Twitter 2.153 δισεκατομμυριούχοι διαθέτουν περισσότερα χρήματα από τους φτωχότερους 4,6 δισεκ. κατοίκους του πλανήτη, …