Έρευνες στη λίμνη Μεμί για εντοπισμό της 6χρονης Σιέρα

Αρχίζουν  εκ νέου σήμερα οι έρευνες  για εντοπισμό της μικρής Σιέρα. Οι Αρχές εδώ και πάνω από 50 μέρες ψάχνουν για εντοπισμό των σορώ θυμάτων του καθ’ ομολογίαν κατά συρροήν δολοφόνου, ίλαρχου της Εθνικής Φρουράς, Νίκου Μεταξά.

Η 6χρονη είχε εξαφανιστεί μαζί με τη μητέρα της Marry Rose Tiburcio, 38 ετών από τις Φιλιππίνες και έγινε καταγγελία για εξαφάνισή τους, στην Αστυνομία, στις 5/5/2018.

Ο κύκλος των φρικιαστικών εγκλημάτων του 35χρονου κατά συρροή δολοφόνου, άνοιξε στις 14 Απριλίου, όταν εντοπίστηκε σε φρεάτειο στο Μιτσερό, το πτώμα της  Marry Rose Tiburcio .

Σήμερα στη Λίμνη Μεμί στον Ξυλιάτο  θα μεταφερθεί  και ο εξοπλισμός της ιδιωτικής εταιρείας Brasal Marine Services Cy όπου θα γίνουν έρευνες για εντοπισμό της 6χρονης Σιέρα.

Ο 35χρονος, που τελεί υπό κράτηση για διερεύνηση σειράς δολοφονιών γυναικών και ανήλικων κοριτσιών, φέρεται να ομολόγησε ότι πέταξε στη Λίμνη Μεμί τη σορό της Σιέρα, κόρης της Μarry Rose .

Check Also

Κορωνοιός: 7 νέα κρούσματα εντοπίστηκαν σήμερα

Share Twitter Το Υπουργείο Υγείας ενημερώνει ότι, σύμφωνα με ενημέρωση που έλαβε σήμερα η Μονάδα …

Αννίτα: Απαράδεχτα ελλιπής ο χειρισμός της αστυνομίας στην υπόθεση του καταδικασθέντα αστυνομικού

Share Twitter Είναι αδιανόητο να καταστρατηγούνται με τέτοιους χειρισμούς νομοθεσίες και η εθνική στρατηγική σεξουαλικής …