Έρευνα της Αστυνομίας σχετικά με βίντεο που αφορά βία στην οικογένεια

Έρευνα της Αστυνομίας σχετικά με βίντεο που αφορά βία στην οικογένεια, το οποίο δημοσιεύτηκε σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης

Η Αστυνομία, εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με βίντεο που κυκλοφόρησε στο facebook καια φορά βία στην οικογένεια:

«Από την πρώτη στιγμή που περιήλθε στην αντίληψη της Αστυνομίας, την περασμένη Παρασκευή 9 Αυγούστου, 2019, βίντεο το οποίο περιέχει σκηνές ενδοοικογενειακής βίας, το οποίο αναρτήθηκε σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης, γίνονται όλες οι ενδεδειγμένες ενέργειες για πλήρη διερεύνηση της εν λόγω υπόθεσης.

Αναμφίβολα, όπως και σε κάθε άλλη περίπτωση που αφορά παρόμοιας φύσεως υποθέσεις, πρώτιστο μέλημα της Αστυνομίας, αποτελεί η προστασία των θυμάτων, αλλά και ο εντοπισμός των δραστών και η προσαγωγή τους ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Η Ηγεσία της Αστυνομίας είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα που αφορούν βία στην οικογένεια, ειδικότερα όταν θύματα τέτοιων αποτρόπαιων ενεργειών είναι ευάλωτες ομάδες πληθυσμού, όπως γυναίκες και παιδιά.

Η προστασία και η ασφάλεια όλων των πολιτών του κράτους είναι το κύριο μέλημα της Αστυνομίας Κύπρου. Είμαστε ανοικτοί σε οποιαδήποτε κριτική, αλλά και εισηγήσεις από τους πολίτες, ούτως ώστε πέραν των μέτρων που ήδη λαμβάνουμε, να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο σε θέματα που άπτονται υποθέσεων που αφορούν βία στην οικογένεια.»

Check Also

Διπλό φονικό στον Αμίαντο: Για 8 ημέρες στο κελί ο 32χρονος Σύρος

Την 8ημερη κράτηση του 32χρονού Σύρου διέταξε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, αναφορικά με τη υπόθεση …

Πάφος: Βρέθηκαν σε χωράφι τα τρία όπλα που είχαν κλαπεί από οικία

Εντοπίστηκαν χθες, από μέλη της Αστυνομίας, τα τρία πυροβόλα όπλα που είχαν κλαπεί από κατοικία …