Έπεσε μετεωρίτης στο σπίτι του και έβγαλε… 1,5 εκατ. ευρώ! (Video)

Ένας 33χρονος κατασκευαστής φέρετρων στην Ινδονησία συναντήθηκε με την τύχη του όταν ένας μετεωρίτης έπεσε στη σκεπή του σπιτιού του και τον έκανε… εκατομμυριούχο!

Ο Τζόσουα Χουταγκαλούνγκ έφτιαχνε ένα φέρετρο όταν ξαφνικά ένας «βράχος» κατέληξε στο σαλόνι του σπιτιού του, αφού διαπέρασε τη στέγη του σπιτιού!

Ο βράχος ζύγιζε πάνω από 2 κιλά και η αξία του υπολογίζεται στο 1,5 εκατ. ευρώ. Οι μετεωρίτες τιμολογούνται ανά γραμμάριο με τον φθηνότερο να αποφέρει από 40 λεπτά ως 4,2 ευρώ ανά γραμμάριο ενώ κάποιος που περιέχει σπάνια μέταλλα μπορεί να φτάσει να πωληθεί για πάνω από 840 ευρώ το γραμμάριο.

Ο Τζόσουα «ξέθαψε» τον μετεωρίτη και διαπίστωσε ότι ήταν ακόμα ζεστός και σπασμένος σε κάποια σημεία. Υπολογίζεται ότι είναι 4,5 δισεκατομμυρίων ετών, ανήκει σε μια σπάνια ποικιλία και είναι συνολικής αξίας περίπου 1,5 εκατ.ευρώ!

Ο Τζόσουα, όπως αναφέρει η Daily Mail, δήλωσε ότι κάποια από τα χρήματα (που αντιστοιχούν σε μισθούς 30 ετών) θα τα χρησιμοποιήσει για να χτίσει μια εκκλησία στην κοινότητα και «ελπίζει ότι επιτέλους μπορεί να αποκτήσει την κόρη που πάντα ήθελε».

Ο τελικός αγοραστής του σπάνιου μετεωρίτη, που σύμφωνα με το Πλανητικό Ινστιτούτο του Τέξας έχει συνολικό βάρος 2,5 κιλών, κατέληξε στα χέρια του Τζέι Πιάτεκ, γιατρού και συλλέκτη μετεωριτών από την Ιντιανάπολις.

Check Also

Ανάστατοι οι επιστήμονες… Με θερμοκρασίες-ρεκόρ τελειώνει το 2020

Share Twitter Μία από τις τρεις θερμότερες χρονιές που έχουν καταγραφεί ποτέ αναμένεται να αποδειχθεί …

Ο Μπάρακ Ομπάμα επιβεβαίωσε ότι ξέρει όλη την αλήθεια γύρω από τα UFO και είπε ότι…

Share Twitter Ο 44ος Αμερικανός πρώην πρόεδρος, Μπάρακ Ομπάμα, επιβεβαίωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης της …