Έκλειψη – Πανσέληνος στον Αιγόκερω: Ποια ζώδια επηρεάζονται

Έκλειψη – Πανσέληνος στον Αιγόκερω: Ποια ζώδια επηρεάζονται

Σήμερα το βράδυ, θα έχουμε μερική έκλειψη Σελήνης στις 24° του Αιγόκερου και επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους).

Επαναξιολογείτε τους μακροπρόθεσμους στόχους που έχετε θέσει, και το κατά πόσο, ή όχι αυτοί οι στόχοι σας προσφέρουν την επιτυχία που επιθυμούσατε.

Δεν αποκλείεται, να νιώσετε καταβεβλημένοι, κάτι που θα σας δυσκολέψει στο να λειτουργήσετε αποτελεσματικά.

Επίσης, στον αισθηματικό τομέα, θα αισθάνεστε μόνοι, απομονωμένοι και κλεισμένοι στον εαυτό σας. Πιστεύετε πως σας θεωρούν δεδομένους, πως σας χρησιμοποιούν ή σας εκμεταλλεύονται. Βέβαια όλο αυτό δεν θα διαρκέσει για πολύ και σύντομα θα βρείτε τις απαντήσεις και τις λύσεις που ζητάτε.

Στα επαγγελματικά σας, μπορεί να προκύψουν μικρό-καθυστερήσεις, λόγω της έλλειψης συγκέντρωσης στον σκοπό σας ή του προσωρινού αποπροσανατολισμού σας. Είναι μια καλή ευκαιρία, να θέσετε τα όριά σας και να ξεκαθαρίσετε τις προθέσεις σας, όσον αφορά στα θέλω και τις πραγματικές σας ανάγκες.

Αυτά είναι τα ζώδια που θα επηρεάσει περισσότερο. Επηρεάζονται επίσης, Ταύροι και Παρθένοι που έχουν γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο.

Κριός

Χρειάζεται να είστε προσεκτικοί με τις ορμές που μπορεί να έχετε για να επιβάλλετε την πρόοδο σε κάτι – ειδικά όσον αφορά τη δουλειά. Αυτή η πανσέληνος θα φέρει κάποιες καθυστερήσεις στα επαγγελματικά σας πλάνα. Πάρτε αυτόν τον χρόνο να κάνετε ένα βήμα πίσω και να επανεξετάσετε κάποια πράγματα.

Καρκίνος

Αυτή η σελήνη θα δώσει έμφαση στην ερωτική σας ζωή και ίσως περισσότερη σαφήνεια για τη σχέση με τον/την σύντροφό σας. Αν είστε single, μπορεί να έχετε ξαφνικές συνειδητοποιήσεις που θα σας βοηθήσουν να βγείτε απ’ το καβούκι σας και να ανοιχτείτε σε νέες ρομαντικές πιθανότητες.

Ζυγός

Μπορεί να νιώσετε πως σας τραβούν σε διαφορετικές κατευθύνσεις, προσπαθώντας να ισορροπήσετε την καριέρα, την οικογενειακή και προσωπική σας ζωή. Προσπαθήσετε να έχετε επίγνωση του πόσα δίνετε και κάνετε για τους άλλους. Το κάνετε από υποχρέωση ή από γενναιοδωρία;

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως θα νιώσει κι εκείνος ιδιαίτερη πίεση σε αυτή την πανσέληνο, που πραγματοποιείται στο ζώδιό του. Μπορεί να νιώσετε ένταση, μεταξύ των προσωπικών σας αναγκών κι αυτά που περιμένουν οι άλλοι από εσάς. Οι σχέσεις μπορεί να έχουν εμπόδια και οποιαδήποτε ένταση νιώσετε, θα βοηθήσει να καταλάβετε αν υπάρχουν patterns στη ζωή σας που δεν είναι υγιή για εσάς.

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Πανσέληνο:

ΚΡΙΟΙ:
Μια επαγγελματική δυσκολία θα σας αγχώσει αν δεν έχετε προσπαθήσει αρκετά να πετύχετε τους στόχους σας. Μήπως νομίζατε εσφαλμένα ότι δεν χρειάζεται να κουραστείτε για να διακριθείτε; Η σεληνιακή έκλειψη στον Αιγόκερο διαλύει τις αυταπάτες και σας κάνει να καταλάβετε τα λάθη σας. Αναλάβετε τις ευθύνες σας και αφοσιωθείτε στο καθήκον σας.

ΤΑΥΡΟΙ:
Να είστε τυπικοί στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, ρυθμίστε νομικά ζητήματα και βεβαιωθείτε ότι έχετε θεωρήσει ή ανανεώσει επίσημα χαρτιά όπως δίπλωμα οδήγησης κλπ. Η σεληνιακή έκλειψη στον Αιγόκερο σας ωθεί να ολοκληρώσετε τις σπουδές σας, δίνει κίνητρα να αναπτύξετε τις ικανότητές σας σε διάφορους τομείς και να αναγνωριστείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Η έλλειψη κατανόησης μεταξύ των μελών της οικογένειάς σας προκαλεί εντάσεις και διαφωνίες. Μην προσπαθείτε να επιβληθείτε ούτε να αγνοείτε τις ανάγκες των άλλων. Η σεληνιακή έκλειψη στον Αιγόκερο θέτει ζητήματα ακίνητης περιουσίας, εκκρεμότητες σε αγοραπωλησίες και πρέπει να λύσετε αρκετά πρακτικά θέματα που αμελείτε εδώ και καιρό.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ:
Πάρτε αποφάσεις για το μέλλον της ερωτικής σας σχέσης ή μιας συνεργασίας και μη διστάσετε να τελειώσετε καταστάσεις που αποδείχτηκαν ψυχοφθόρες. Προστατέψτε τα άτομα που σας στήριξαν και σας υπολογίζουν. Η σεληνιακή έκλειψη στον Αιγόκερο απαιτεί υπεύθυνη και σοβαρή στάση, συμβουλευτείτε έμπειρα άτομα για να πορευτείτε σωστά.

ΛΕΟΝΤΕΣ:
Φροντίστε κάποια θέματα υγείας και καθιερώστε μικρά διαλείμματα ηρεμίας για να γεμίζετε τις μπαταρίες σας. Κόψτε κάποιες συνήθειες που σας βλάπτουν και οργανώστε τον χρόνο σας με σύνεση. Η σεληνιακή έκλειψη στον Αιγόκερο επαναφέρει επαγγελματικά διλήμματα και προβλήματα με συνεργάτες. Αποφασίσετε ψύχραιμα και χωρίς εγωισμό.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ:
Δοκιμάστε να πλησιάσετε τον σύντροφό σας για να αναθερμάνετε τη σχέση σας χωρίς να κρίνετε αυστηρά τη συμπεριφορά του. Σκεφτείτε αν πρέπει να συνεχίσετε μαζί του ή αν τα άσχημα είναι περισσότερα από τα καλά. Η σεληνιακή έκλειψη στον Αιγόκερο κάνει εύκολα τα ξεκαθαρίσματα, θα απαλλαγείτε από περιττά βάρη κάνοντας νέα ξεκινήματα.

ΖΥΓΟΙ:
Προβλήματα με τον πατέρα και οικογενειακές συγκρούσεις θα προκαλέσουν ένταση και θα σας αποξενώσουν από το περιβάλλον. Μετακομίστε για να προστατέψετε ιδιωτικές στιγμές από αδιάκριτους εισβολείς και να ηρεμήσετε. Η σεληνιακή έκλειψη στον Αιγόκερο φέρνει στην επιφάνεια νοσταλγία για σημαντικά άτομα που δεν είναι πια κοντά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ:
Χαλαρώστε λίγο και μην κάνετε μόνο ό,τι περιμένουν οι άλλοι από εσάς. Αφήστε την σκληρή αυτοκριτική και αποδεχτείτε τις ανάγκες σας. Συμφιλιωθείτε με τα αδέλφια σας ή με γείτονες, αφοσιωθείτε στις σπουδές και στη δουλειά σας. Η σεληνιακή έκλειψη στον Αιγόκερο επηρεάζει τις μετακινήσεις, τις εμπορικές συναλλαγές και τις επικοινωνίες.

ΤΟΞΟΤΕΣ:
Διδαχτείτε από παλιά λάθη και βάλτε σε τάξη τις οικονομικές σας υποχρεώσεις, μην κάνετε περιττές αγορές και επιπόλαιες ενέργειες. Η σεληνιακή έκλειψη στον Αιγόκερο δημιουργεί ανάγκη για σταθερότητα και επαγγελματική επιτυχία. Μη σπαταλάτε ενέργεια σε ανέφικτους στόχους, βάλτε προτεραιότητες και παλέψτε για να φτάσετε στην κορυφή.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ:
Ιεραρχήστε τις ανάγκες σας, ανακαλύψτε τα όριά σας και χαράξτε μια ξεκάθαρη πορεία. Ίσως χρειαστεί να επωμιστείτε περισσότερες ευθύνες αλλά δεν πρέπει να φοβάστε, έχετε μεγάλες αντοχές. Η σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σας τσεκάρει πόσα έχετε καταφέρει μέχρι τώρα, τελειώστε καταστάσεις που σας αγχώνουν και αναλάβετε τις ευθύνες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ:
Χωρίς απώλειες και στεναχώριες θα ξεπεράσετε επαγγελματικές δυσκολίες που προκλήθηκαν από αμέλειες του παρελθόντος. Η σεληνιακή έκλειψη στον Αιγόκερο φέρνει διλήμματα που θα σας μπερδέψουν, διαλέξτε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο και όσοι έχετε αφήσει μισοτελειωμένες υποχρεώσεις βρείτε λύσεις για να προχωρήσετε μπροστά.

ΙΧΘΥΕΣ:
Πάψτε να στεναχωριέστε για κάποια άτομα που πρόδωσαν την εμπιστοσύνη σας ή δεν σας βοήθησαν σε δύσκολες στιγμές. Η σεληνιακή έκλειψη στον Αιγόκερο θα αλλάξει τις ισορροπίες στον κοινωνικό σας περίγυρο. Μην αντιμετωπίζετε με καχυποψία όσους θέλουν να σας πλησιάσουν, δώστε τους ευκαιρία να αποδείξουν ότι πραγματικά ενδιαφέρονται.

Check Also

Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Share Twitter Αστρολογία: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια  Κριός Το να ανοίξετε την καρδιά …

Θυμός: το πρώτο θύμα του, εμείς οι ίδιοι…

Share Twitter Γράφει ο Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπευτής Γιάννης Ξηντάρας   Συνήθως όταν ερχόμαστε αντιμέτωποι με δυσάρεστες …