Άντρος για τράπεζες: Προκαλούμε τον Αβέρωφ να αποδείξει ότι είναι φιλολαϊκό κόμμα

Προκαλούμε τον Αβέρωφ να αποδείξει ότι είναι φιλολαϊκό κόμμα, τόνισε σε δήλωσή του ο ΓΓ του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού για τις δηλώσεις ΔΗΣΥ για χρεώσεις τραπεζών.

Πρώτα θέλω να επαναλάβω την έκκληση του ΑΚΕΛ να υπάρξει αντίδραση από την πλευρά της κυβέρνησης σε αυτές τις αυξήσεις που έχει επιβάλει η Τράπεζα Κύπρου για την εξυπηρέτηση των πολιτών. Όλα αυτά τα οποία γίνονται είναι αυθαίρετα, θα επιβαρύνουν σε μεγάλο βαθμό τους πολίτες και η κυβέρνηση -πέραν από εξάρσεις οι οποίες γίνονται από την πλευρά του ηγέτη του Δημοκρατικού Συναγερμού- έχει τη δυνατότητα, έχει τον τρόπο να αντιδράσει, να πάρει μέτρα.

Αναμένουμε λοιπόν από τη κυβέρνηση να προχωρήσει στη λήψη συγκεκριμένων μέτρων έτσι ώστε να ματαιωθεί η προσπάθεια η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη από τις τράπεζες.

Το δεύτερο που θέλω να πω, είναι αναφορικά με αυτή την προσπάθεια που καταβάλλεται από τον ηγέτη του ΔΗΣΥ όλο το τελευταίο διάστημα να περάσει ένα μήνυμα ότι ξαφνικά ο ΔΗΣΥ έχει μετατραπεί σε ένα φιλολαϊκό κόμμα. Το ποιος είναι ο Δημοκρατικός Συναγερμός, ποιες πολιτικές ακολουθεί το έχουμε βιώσει όλες τις προηγούμενες δεκαετίες. Αυτή η καθαρά προεκλογική στροφή η οποία ακολουθείται με φόντο τις βουλευτικές εκλογές -και δεν πρέπει να υπάρχει καμιά αμφιβολία περί τούτο- δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να ξεγελάσει τους πολίτες.

Εμείς προκαλούμε τον κ. Νεοφύτου, αν όντως ο Δημοκρατικός Συναγερμός είναι κόμμα φιλολαϊκό, υπάρχει πεδίο δόξης λαμπρό. Να πρωταγωνιστήσει έτσι ώστε να διαμορφωθούν συνθήκες που θα εξυπηρετούν το συμφέρον των πολλών και όχι των λίγων και των εκλεκτών.

 

Check Also

Νέο διάταγμα Υπουργού Υγείας για τις μετακινήσεις των κυνηγών

Share Twitter Νέο διάταγμα Υπουργού Υγείας για τις μετακινήσεις των κυνηγών Σε συνέχεια του Διατάγματος …

«Tο ΔΗΚΟ έχει πάθει εμμονή με τον Δημοκρατικό Συναγερμό»

Share Twitter Το ΔΗΚΟ έχει πάθει εμμονή με τον Δημοκρατικό Συναγερμό, αναφέρει σε γραπτή ανακοίνωση …