Άγρια κόντρα Μιχαηλίδη με δημοσιογράφο της Καθημερινής με «φόντο» την εφεδρεία

Άγρια κόντρα ξέσπασε  μεταξύ Οδυσσέα Μιχαηλίδη και του δημοσιογράφου της Καθημερινής, Ανδρέα Παράσχου με «φόντο» την εφεδρεία.

Αφορμή σημερινό άρθρο της εφημερίδας όπου μεταξύ άλλων κάνει λόγο για πιθανή ποινική δίωξη του Γενικού Ελεγκτή αναφορικά με την δημοσίευση της έκθεσης της υπηρεσίας του για την εφεδρεία στην Εθνική φρουρά.

Με ανάρτηση του ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης έγραψε ότι «Μετά την Επίτροπο Προσωπικών Δεδομένων, θέλει να με στείλει φυλακή κι ο σύζυγος της Επιτρόπου Διοικήσεως».

Σε ανάρτησή του ο Ανδρέας Παράσχος ρώτησε τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη: Είδες @OMichaelides ότι όταν βγάζεις ανθρώπους στη δημόσια χλεύη υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην ευθύνονται; Όπως κι εσύ που παραδέχεσαι ότι όταν ερευνούσες την ΕΦ στην ουσία ήσουν ο ίδιος φυγόστρατος!

Τότε ήρθε άμεση η αντίδραση Οδυσσέα ο οποίος αναφέρθηκε στη λάσπη της εφημερίδας Πολίτης προς το πρόσωπο του

«Σημειωτέον ότι στα 29 μου γύρισα από τις σπουδές και αυτοβούλως δήλωσα την επιστροφή μου και άρχισα να παρουσιάζομαι κανονικά ως έφεδρος, όπως επιβάλλει ο νόμος και η συνείδηση μου», τόνισε σε ανάρτησή του ο Γενικός Ελεγκτής.

Η κουβέντα όμως δεν έμεινε εδώ με τον Ανδρέα Παράσχο να κάνει λόγο σε νέο tweet «Άλλο εκπρόσωπο Τύπου πυροβολούσατε, ο οποίος διορίστηκε σε άλλη θέση στο ΔΙΚΟ του κόμμα έτσι έγινε ο Δ. Δημητρίου βορά όχλου στο FB. Και άσε τις ντροπές @OMichaelides για εκείνους που έχουν πραγματικά άπλυτα στο περελθόν τους.»

Τότε ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης τόνισε ότι ο βουλευτής του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου, δεν ήταν καν στα ευρήματα της Έκθεσης. «Δεν θα επεκταθώ για ευνόητους λόγους» όπως έγραψε.

Τα τιτιβίσματα αγρίεψαν όμως και επεκτάθηκαν σε κατηγορίες Παράσχου ότι δεν ασχολείται με σκάνδαλα σε αποχετευτικά τα οποία εξακολουθούν να υφίστανται με τον Οδυσσέα να καταλήγει στο συμπερασμα ότι η εφημερίδα συναγωνίζεται τον Πολίτη σε θέματα λάσπης….

Check Also

Διέταξε έρευνα ο Υπουργός – Τεστ «φαντάσματα» – Εταιρείες από το πουθενά προμήθευαν μάσκες

Share Twitter Διέταξε έρευνα ο Υπουργός – Τεστ «φαντάσματα» – Εταιρείες από το πουθενά προμήθευαν …

Ο Γ. Εισαγγελέας κάνει λόγο για έλλειψη σεβασμού από το Προεδρικό

Share Twitter Έντονα ενοχλημένος είναι ο Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας, Κώστας Κληρίδης μετά τη δήλωση …