Ο Ερντογάν παρακολουθούσε τους μπράβους του να δέρνουν τους Κούρδους διαδηλωτές (Video)

Οι εικόνες με τους τραμπουκισμούς από τους σωματοφύλακες του Ερντογάν σε Κούρδους – και όχι μόνο- διαδηλωτές έξω από τον Λευκό Οίκο έναν τον γύρο του κόσμου. Ακόμα μια φορά ο Ερντογάν απέδειξε πως δεν αντέχει την αντιπολίτευση και πως θεωρεί του πολίτες και τα σώματα ασφαλείας στις ΗΠΑ… τσιφλίκι του.

Ευτυχώς, τα βίαια επεισόδια προκάλεσαν την έντονη αντίδραση της αμερικανικής διοίκησης η οποία απέστειλε διάβημα προς την Άγκυρα, ζητώντας παράλληλα από την Τουρκία να της δώσει τα ονόματα των σωματοφυλάκων που προκάλεσαν το συμβάν.

Τώρα, ένα βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα πριν από λίγες ώρες, ρίχνει ακόμα περισσότερο φως στα όσα εκτυλίχθηκαν έξω από τον Λευκό Οίκο.

Το βίντεο όχι μόνο παρουσιάζει τα αίσχη που έκαναν οι μπράβοι του Ερντογάν, αλλά δείχνει τον Τούρκο πρόεδρο λίγο πριν μπει στον Λευκό Οίκο. Ο Ερντογάν, ψυχρός και ατάραχος βγαίνει από τη λιμουζίνα, στέκεται για λίγο μπροστά από την πόρτα του αυτοκινήτου και παρακολουθεί τα «καμάρια» του να δέρνουν τους διαδηλωτές που διαμαρτύρονταν εναντίον του.

Μετά από αυτό, μπαίνει στον Λευκό Οίκο για να ξεκινήσει τη συνάντησή του με τον Τραμπ, σαν να μην συνέβη τίποτα.

Προφανώς για τον Τούρκο Πρόεδρο ήταν ακόμα μια συνηθισμένη μέρα…

Check Also

Πυρκαγιά στην Γαλλία – Εκκενώθηκε πόλη 10,000 κατοίκων

Μεγάλη πυρκαγια ξέσπασε στον νότο της Γαλλία και της Κορσικής, με τους πυροσβέστες να δίνουν …

Θέληση! Έχασε 90 κιλά για να πάει στον στρατό! (Photos)

Αυτός ο άνδρας βαρέθηκε να είναι υπέρβαρος κι έχοντας στόχο να ενταχθεί στον στρατό έχασε …