Ο μοιραίος και άβουλος Αβέρωφ Νεοφύτου

Ο καλός ο καπετάνιος στις φουρτούνες φαίνεται λέει ο λαός μας και δυστυχώς στην  κρίσιμη περίοδο που διέρχεται για άλλη μια φορά το Κυπριακό, ο επικεφαλής του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου αποδυκνείεται μοιραίος και άβουλος.

Με τις απανωτές λάθος επιλογές του έχει εκθέσει το κόμμα του, αλλά και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη.

Η παρουσία του και η άτραπη φυγή του χθες στη Βουλή απέδειξε ότι εζυγίσθη, εμετρήθη και βρέθηκε ελλειπής.  Το πολιτικό του ανάστημα, πολλά μικρό για να μπορέσει να χειρισθεί τέτοιες υποθέσεις του, ενώ η διαχέιρισή του σε θέματα όπως του διαλόγου, έδωσαν αφορμές για πολλά σχόλια.

Ούτε τον ΔΗΣΥ δεν μπορεί να διαχειρισθεί (για να μην αναφερθούμε στις παλιές ιστορίες με τις χρηματοδοτήσεις από διαπλεκόμενους επιχειρηματίες που έπμπλεξαν το κόμμα) με πολλαπλές διαφωνίες και αποχωρήσεις από το κόμμα, δείχνουν μια εικόνα που δεν ταιριάζει στο κυβερνών κόμμα. Τέσσερα χρόνια μετά ο Δημοκρατικός Συναγερμός δεν θυμίζει σχεδόν σε τίποτε το κόμμα που χειριζόταν με στιβαρό τρόπο ο Νίκος Αναστασιάδης.

Και το ερώτημα που προκύπτει είναι μπορεί ο Νεοφύτου να διαχειριστεί τις επερχόμενες προεδρικές εκλογές και να στηρίξει το Νίκο Αναστασιάδη, ή θα τον αφήσει να δώσει μόνος τη μάχη;

 

 

 

Check Also

Οι τελευταίες φωτογραφίες του βομβιστή του Μάντσεστερ λίγο πριν σκορπίσει το θάνατο (Photos)

Τις τελευταίες εικόνες του 22χρονου τζιχαντιστή Σαλμάν Αμπέντι που ανατινάχθηκε στο Μάντσεστερ Αρίνα την περασμένη …

Συλλούρης: Αδιάλλακτη η Τουρκία – Φαίνεται να μην έχει θέληση για λύση του Κυπριακού

Αδιάλλακτη Τουρκία, η οποία φαίνεται να μην έχει τη θέληση να συζητήσει και να ενεργήσει …