ΡΙΚ: Ζητείται επειγόντως ενδυματολόγος πριν έρθει η…Αστυνομία Μόδας

Το πως ντύνεται ο καθένας στην προσωπική του ζωή σίγουρα αφορά τον ίδιο. Αλλά από αυτό το σημείο μέχρι αυτό που παρατηρούμε τον τελευταίο καιρό στο ΡΙΚ είναι μεγάλη απόσταση, που για να διορθωθεί ίσως να χρειαζόμαστε αστυνομία…μόδας.

Δεν μπορεί την ώρα που διεκδικείς αυξήσεις μισθών (λίγο καιρό μετά το οικονομικό σοκ που πάθαμε) να σε αφήνουν να εμφανίζεσαι με στιλ που παραπέμπει στον αρχοντοχωριάτη του Μολιέρου και να προσβάλεις την αισθητική του τηλεθεατή αλλά και του Μέσου που εκπρσσωπείς. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν είναι προσωπική επιλογή των παρουσιαστών το βασίλειο του κιτς που περνά μπροστά από τους δέκτες μας αλλά ευθύνονται άλλοι στο βρήκα κάτι…πρόχειρο και βγήκα στο γυαλί.

Εκείνο πάντως που πιστεύουμε είναι ότι χρειάζεται ενδυματολόγος επειγόντως στο ΡΙΚ .  Ισως και πρίν από τις αυξήσεις που διεκδικούν οι τηλεαστέρες και όχι μόνο. Ετσι ίσως προφυλάξουμε αν μη τι άλλο τα ματάκια μας.

 

Check Also

Φρίκη! 9χρονη παρακολουθούσε πορνό στο σχολείο «για να μάθει τι της έκανε ο μπαμπάς το βράδυ»

Αντιμέτωποι με μία άνευ προηγουμένου κατάσταση βρέθηκαν οι αστυνομικοί στο Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών, όταν …

Η Αίγυπτος απάντησε για τους Κόπτες – Βομβάρδισε βάσεις τζιχαντιστών στη Λιβύη

Αεροπορικούς βομβαρδισμούς σε στρατιωτικές βάσεις στη Λιβύη εξαπέλυσε η Αίγυπτος, αντιδρώντας στο τρομοκρατικό χτύπημα εναντίον …