Ο παράνομος έρωτας υπουργού με παρουσιάστρια

Τρελά ερωτευµένος µε γνωστή (σ.σ. όχι και τόσο) παρουσιάστρια είναι το τελευταίο διάστηµα εν ενεργεία υπουργός της κυβέρνησης Τσίπρα. Το αγόρι την «πάτησε» για τα καλά, µε αποτέλεσµα να έχουν αρχίσει να στριφογυρίζουν στο µυαλό του ακόµη και σκέψεις για ένα ακόµη (επίσηµο) στεφάνι. Το κορίτσι, από την πλευρά του, δείχνει πιο άνετο, αφού, όπως λένε οι κακές γλώσσες, έχει αποκτήσει µια σχετική εµπειρία στις παράνοµες σχέσεις µε πολιτικούς, κυρίως, µικρών κοµµάτων.

Εκεί, όµως, που θα υπάρξει τεράστιο θέµα είναι όταν η κυρία υπουργού πληροφορηθεί τα καµώµατα του συζύγου, εντός και εκτός Ελλάδος, µε την (καινούργια) ανταγωνίστριά της. Οταν θα µάθει τα νέα η κυρία υπουργού, είναι περισσότερο από βέβαιο ότι θα ξεσπάσει πόλεµος στο εσωτερικό της υπουργικής οικογένειας. Και, επειδή η κυρία δεν ανέχεται το κέρατο, µην αποκλείετε να ζητήσει ακόµη και διαζύγιο από τον ερωτιάρη σύζυγό της.

Check Also

Φρίκη! 9χρονη παρακολουθούσε πορνό στο σχολείο «για να μάθει τι της έκανε ο μπαμπάς το βράδυ»

Αντιμέτωποι με μία άνευ προηγουμένου κατάσταση βρέθηκαν οι αστυνομικοί στο Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών, όταν …

Η Αίγυπτος απάντησε για τους Κόπτες – Βομβάρδισε βάσεις τζιχαντιστών στη Λιβύη

Αεροπορικούς βομβαρδισμούς σε στρατιωτικές βάσεις στη Λιβύη εξαπέλυσε η Αίγυπτος, αντιδρώντας στο τρομοκρατικό χτύπημα εναντίον …