Πέμπτη , 11 Φεβρουαρίου 2016
o xristofias sta 60 lepta1

«Απου δεν μπορεί να δέρει το γάδαρο, δέρνει το σαμάρι»….

Τελικά ο πιο πάνω τίτλος ταιριάζει γάντι στις ψεσινές δηλώσεις του τέως προέδρου της Κυπριακής δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια. Του δημοσίως ομολογουμένου Άθεου έναντι στην εκκλησία της Κύπρου και ειδικά έναντι του Αρχιεπισκόπου, Χρυσοστόμου Β’.

Ο τέως γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ και τέως προέδρος της Κύπρου,  δηλωμένος κουμμουνιστής που μας κυβέρνησε για 5 χρόνια, ήταν φιλοξενούμενος στην εκπομπή «60 λεπτά»  με παρουσιαστή τον δημοσιογράφο, Χρύσανθο Τσουρούλη.

Αρχίζοντας βέβαια, όπως ήταν  αναμενόμενο, ο Χριστόφιας έριξε τις ευθύνες για την οικονομική κρίση που μαστίζει τη Κύπρο στην παγκόσμια οικονομική αναμπουμπούλα….

Βεβαίως πριν το τέλος της τηλεοπτικής εκπομπής, δεν μπορούσε να μην «ρίξει το γάντι» και στον προκαθημένο της εκκλησίας της Κύπρου,θεωρώντας τον «ως υπέυθυνο για την ηθική αναστήλωση της Κυπριακής κοινωνίας»….

«Όλοι έχουμε ευθύνη» είπε ο Χριστόφιας. «Και εκείνοι που προσπαθήσαμε να αναχαιτίσουμε τη κρίση και το αδιέξοδο και αυτοί που το οδηγούν. Τη μεγαλύτερη ευθύνη όμως για την ηθική αναστήλωση της κοινωνίας και την διαπαιδαγώγηση του λαού, την φέρει η εκκλησία»….

Συνεχίζοντας ο Χριστόφιας είπε ότι «ο προκαθήμενος της εκκλησίας κάνει ακριβώς το αντίθετο. Επικεντρώνεται στα οικονομικά συμφέροντα και τίποτε άλλο»….

Χριστόφια, φαίνεται ότι ξεχνάς ότι αν δεν υπήρχε η εκκλησία της Κύπρου τότε δεν θα υπήρχε Κυπριακή δημοκρατία; Η εκκλησία της Κύπρου υπάρχει εδώ και 2,000 χρόνια  ενώ η κυπριακή δημοκρατία για 53 χρόνια….

Γιατί Χριστόφια, όλο αυτό το μίσος προς την εκκλησία της Κύπρου; ίσως φταίει η Αθεϊα σου γι’ αυτό; Η μήπως σε ενοχλεί  το ότι λέγονται πικρές αλήθειες και  απλά κάνεις προσωπική επίθεση προς τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου;

 

Σχόλια

σχόλια

Check Also

1

Σοκ! 28χρονη καθηγήτρια γυμναστικής έστελνε γυμνές φωτογραφίες της σε μαθητές της!

Όπως αποκάλυψε ένας από τους μαθητές τόσο ο ίδιος όσο και ένας φίλος του έλαβαν …

Capture

Θρήνος στο πολεμικό ναυτικό – Νεκροί οι 3 αξιωματικοί

Το Πολεμικό ναυτικό θρηνεί τους 3  αξιωματικούς του, που σκοτώθηκαν όταν κατέπεσε το ελικόπτερο τους που …

Facebook IconYouTube IconTwitter Icon