Χαραλαμπίδου: Ανέκδοτο οι δηλώσεις περί σκανδάλων και απονομή δικαιοσύνης

Σε δήλωση της, η Εκπροσώπος Τύπου του Επιτελείου Σταύρου Μαλά, βουλευτής, Ειρήνη Χαραλαμπίδου  κάνει λόγο για ανέκδοτο στις δηλώσεις του προέδρου περι σκανδαλων και διαφθοράς και λέει:

“Ένα ακόμα ανέκδοτο κύριε Πρόεδρε;

Μας έχει συνηθίσει στα ανέκδοτα ο Νίκος Αναστασιάδης. Τις προάλλες μας είπε το καλύτερο.

Οδήγησε λέει η κυβέρνηση του σκάνδαλα στη δικαιοσύνη. Αυτή η κυβέρνηση που διακύβευσε την ίδια τη δικαιοσύνη με τον πολιτικό διορισμό του Ρίκκου Ερωτοκρίτου για να εξοφληθούν προεκλογικές δεσμεύσεις και υποχρεώσεις.

Αυτή η κυβέρνηση που αμφισβήτησε τον Γενικό Εισαγγελέα ο οποίος είναι και ο μονός που έχει την εξουσία για να διώξει και άσκησε αυτή την εξουσία διώκοντας τους διαπλεκόμενους με την κυβέρνηση Αναστασιάδη οι οποίοι εκτίουν σήμερα ποινή φυλάκισης.

Και φυσικά απαλείφει από τη μνήμη του ο Νίκος Αναστασιάδης τις επαναλαμβανόμενες συγκρούσεις της κυβέρνησης του με τους Ανεξάρτητους Θεσμικούς αξιωματούχους, Γενικό Εισαγγελέα και Γενικό Ελεγκτή οι οποίοι ανέδειξαν σειρά ατασθαλιών, παρανομιών και παρατυπιών αυτής της κυβέρνησης, μέσα από γνωματεύσεις και εκθέσεις αντίστοιχα, εκθέτοντας τις πρακτικές των υπουργών του.

Πρακτικές οι οποίες το τελευταίο που λάμβαναν υπόψιν ήταν το δημόσιο συμφέρον και σιγουρά όχι την αξιοκρατία και τη χρηστή διοίκηση.

Είπαμε ότι αυτή η κυβέρνηση είναι πρωταθλήτρια στα fake news. Τώρα υποτιμούν με προκλητικό τρόπο τη νοημοσύνη των πολίτων.”