Φρίκη! Βασάνισε μέχρι θανάτου τον 8χρονο γιο της φίλης τους επειδή νόμιζε ότι ήταν gay!

Οι δύο ενήλικες κάλεσαν την αστυνομία όχι για να βοηθήσουν τον 8χρονο αλλά για να καλύψουν τις φρικαλεότητες που είχαν διαπράξει…

Δεν το χωράει ανθρώπου νους αυτό που έκανε ο 37χρονος Ισαούρο Αγκούιρε σε βάρος του 8χρονου Gabriel Fernandez καθώς τον βασάνισε μέχρι που τον σκότωσε επειδή πίστευε ότι ήταν ομοφυλόφιλος.

Το ακόμα πιο εξοργιστικό στην υπόθεση αυτή από το 2013 που αναβιώνει στα δικαστήρια των ΗΠΑ είναι ότι όλα έγιναν σε συνεννόηση με τη μητέρα του 8χρονου αγοριού, την Περλ Φερνάντεζ.

Όπως περιέγραψε στην εισαγωγική του τοποθέτηση ο εισαγγελέας ο 37χρονος κατηγορείται ότι ψέκαζε με σπρέι πιπεριού το αγόρι, ότι το υποχρέωνε να τρώει τα κόπρανά του, ότι έσβηνε τσιγάρα στο κορμάκι του και ότι το χτυπούσε με ρόπαλο.

Ο 37χρονος κατηγορούμενος και η μητέρα του 8χρονου Gabriel FernandezΌπως είπε οι δύο ενήλικες κάλεσαν την αστυνομία όχι για να βοηθήσουν τον 8χρονο Gabriel Fernandez αλλά για να καλύψουν τις φρικαλεότητες που είχαν διαπράξει.

Στη δίκη παρουσιάστηκαν επίσης έγγραφα που δείχνουν ότι ο Αγκίρε και η Φερνάντεζ είχαν σχεδιάσει τόσο τα βασανιστήρια όσο και τη δολοφονία του μικρού Γκάμπριελ.

Για απίστευτη ζημιά στο κορμί του παιδιού έκανε λόγο από την πλευρά του ένας από τους πυροσβέστες που βρήκαν το άψυχο κορμί του 8χρονου.

Από την πλευρά του ο δικηγόρος του Αγκίρε παραδέχθηκε ότι ο πελάτης του σκότωσε το παιδί αλλά αρνήθηκε ότι πριν από αυτό υπέβαλε τον μικρό Gabriel Fernandez σε βασανιστήρια.