Τραμπ κατά FBI: Αφιέρωσαν πολύ χρόνο στην Ρωσική ανάμειξη παρά στον μακελάρη

Κατά μέτωπον επίθεση στο FBI πραγματοποίησε ο Ντόναλντ Τραμπ, που κατηγόρησε την υπηρεσία ότι αγνόησε τα στοιχεία πριν το μακελειό με 17 νεκρούς σε σχολείο της Φλόριντα, καθώς ασχολούνταν με το να αποδείξει ότι υπάρχει ρωσική ανάμιξη στις προεδρικές εκλογές του 2016.

Σε tweet που έβαλε στο λογαριασμό του, ο Τραμπ κατηγόρησε την υπηρεσία ότι «αφιέρωσε πάρα πολύ χρόνο για να αποδείξει ότι τη ρωσική σύμπραξη με την καμπάνια Τραμπ. Δεν υπάρχει σύμπραξη. Γυρίστε στα βασικά και κάντε μας όλους υπερήφανους». «Είναι πολύ λυπηρό που το FBI έχασε όλες τις ενδείξεις που είχε για τον δράστη στη Φλόριντα. Αυτό δεν είναι αποδεκτό», τόνισε.

Το FBI παραδέχθηκε ότι απέτυχε να χειριστεί σωστά ενδείξεις που είχε για τον δράστη του μακελειού, Νίκολας Κρουζ, που ομολόγησε την πράξη του.

Ουσιαστικά, με το μήνυμά του, ο Τραμπ απαντά στο κατηγορητήριο που απήγγειλε ο ειδικός εισαγγελέας Ρόμπερτ Μιούλερ σε 13 ρώσους και 3 ρωσικές οντότητες για ανάμιξή τους στις αμερικανικές εκλογές υπέρ της εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ. Τα στοιχεία του Μιούλερ στηρίχθηκαν σε έρευνα του FBI.