Τραγικό: Τέσσερις πνιγμοί σε μία ημέρα σε όλη την Ελλάδα

Καθημερινά ανεβαίνει ο τραγικός απολογισμός των ζωών που χάνονται από πνιγμό, αυτό το καλοκαίρι στη χώρα μας.

Μόνο σε μία ημέρα, την Παρασκευή, τέσσερις άνθρωποι «χάθηκαν» από πνιγμό. Πρόκειται για έναν 13χρονο και τρεις ηλικιωμένους.

Στη Νάξο, ένας 13χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θαλάσσια περιοχή Καλάντου. Το άτυχο αγόρι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο-Κέντρο Υγείας Νάξου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Στη θαλάσσια Νέων Επιβατών Θεσσαλονίκης ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του ένας άνδρας, περίπου 70 ετών, αγνώστων λοιπόν στοιχείων. Ο άνδρας φορούσε μαύρο μαγιό, είχε ανάστημα περίπου 1,80μ. και χρώμα μαλλιών λευκό. Διεκομίσθη με ασθενοφόρο στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ”ΑΧΕΠΑ”, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Στην Κρήτη από την άλλη, στη θαλάσσια περιοχή Καταλυκής Κόκκινου Πύργου ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του ένας 64χρονος άνδρας, το βράδυ της Παρασκευής. Και για αυτόν, ήταν αργά, καθώς στο Κέντρο Υγείας Μοιρών όπου διεκομίσθη διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τέλος, μία 70χρονη ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της το απόγευμα της Παρασκευής, από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας ”ΦΛΑΜΠΟΥΡΟ” Λουτρακίου. Διεκομίσθη με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.