Τράπουλα της Κατίνας: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός: ΑΡΑΛ – Ο ΠΑΣΑΣ ΤΟΥ ΣΜΑΡΑΓΔΙΟΥ
Πολλά τα περίεργα που ακούτε από τον άνθρωπο σας, και μάλλον σας έχει αυτό αγχώσει. Ένας πιο ουσιαστικός διάλογος, θα βοηθούσε.
Αν δεν έχετε διώξει ακόμη από την μνήμη, τα παλιά άσχημα γεγονότα, δεν θα καταφέρετε λοιπόν, να έλξετε νέες καταστάσεις μαζί σας.

Ταύρος: ΤΑ ΑΣΤΡΑ
Μην βάζετε στοίχημα με τον εαυτό σας, ότι δεν θα γυρίσετε πίσω σε κάποιον παλιό σας έρωτα. Οι προτάσεις που έρχονται θα σας εκπλήξουν.
Αυτοί που κάνουν πιο ώριμες σκέψεις γύρω από γάμο, θα χρειαστεί να λύσουν όλους τους κάβους… πρώτα, που το κρυφό παρελθόν τους.

Δίδυμοι: ΤΟ ΡΟΥΜΠΙΝΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ
Μην μένετε μόνο σε αυτά που σας λένε, αλλά κάντε και λίγο υπομονή για να δείτε και τις τυχόν προτάσεις – δράσεις που θα σας προταθούν.
Εσείς που έχετε κάνει τώρα τελευταία μια καινούργια ερωτική γνωριμία, καλό θα ήταν να μην ανοίξετε την καρδιά σας αμέσως.

Καρκίνος: ΙΣΦΑΧΑΝ – ΤΟ ΤΖΑΝ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ
Αυτόν τον νέο μήνα, θα γίνουν πολλές αλλαγές. Οι σχέσεις θα γίνουν επίσημες δεσμεύσεις και οι νέοι έρωτες ..δυνατές αγάπες.
Η επαγγελματική σας προσήλωση και η μόνιμη προσπάθεια… μέσα στο επόμενο διάστημα, θα σας δώσουν υλική σταθερότητα.

Παρθένος: ΤΟ ΕΡΩΤΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑ
Δεν σας είναι λοιπόν ταιριαστοί όλοι. Σαφώς και έχετε άπειρες προτάσεις, αλλά θα πρέπει να δείξετε και εσείς τις δικές σας προτιμήσεις.
Αν ακόμη δεν αισθάνεστε έτοιμοι να δεσμευτείτε επίσημα, με το άτομο που υπάρχει στην αισθηματική σας ζωή, τότε απλά πείτε το.

Ζυγός: Η ΑΛΕΠΟΥ
Έχετε κάποιες μικρο – λεπτομέρειες να τακτοποιήσετε με το παρελθόν σας, και μετά να κλείσετε οριστικά τις πόρτες προς τα εκεί.
Από την ερχόμενη εβδομάδα, θα δείτε τον άνθρωπο σας, να γίνεται απέναντι σας πιο επικοινωνιακός και συναισθηματικά εξωστρεφής.

Σκορπιός: Η ΑΓΚΥΡΑ
Μην μπλέκεστε με πολλά άτομα. Μπορεί να έχετε περάσει μια δύσκολη ερωτική απογοήτευση, αλλά φροντίστε και τον εαυτό σας.
Από την νέα εβδομάδα, κάποιες επικοινωνίες θα σας έρθουν από μια φιλική σας φιγούρα, που θα μιλά με ερωτικά υπονοούμενα.

Τοξότης: ΜΙΝΤΑ – Η ΧΑΝΟΥΜΙΣΣΑ ΤΟΥ ΣΜΑΡΑΓΔΙΟΥ
Οι εξηγήσεις δεν αφήνουν περιθώρια για παρεξηγήσεις. Αυτό είναι και κάτι που πρέπει άμεσα να το εφαρμόσετε στις νέες σας γνωριμίες.
Μέσα στον καινούργιο μήνα, θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε πρώτα, μέσα στο κεφάλι σας, τι ζητάτε από το παρελθόν και τι από το παρόν.

Αιγόκερως: ΤΟ ΑΝΘΟΣ
Δικαιούστε να λάβετε πολλές εξηγήσεις, από τον άνθρωπο σας, για όλα αυτά που έγιναν, το τελευταίο χρονικό διάστημα. Θα τις έχετε.
Αν δεν έχετε κάτι πιο σημαντικό να κάνετε ως προς αυτά που σας ζητά ο σύντροφος σας, ίσως και να έχετε τελικά επιλέξει τον λάθος άνθρωπο.

Υδροχόος: ΑΣΣΥΡΑΝΤΑ – Η ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΤΟΥ ΕΒΕΝΟΥ
Πολλές οι κατηγορίες που σας έχουν αποδοθεί από τον άνθρωπο σας, για τις συνεχείς σας απουσίες, και την έλλειψη ενδιαφέροντος.
Οι σχέσεις που δεν έχουν πια κάτι να λύσουν ή να ξεπεράσουν, μέσα στις επόμενες εβδομάδες, θα μιλήσουν για δεσμεύσεις.

Ιχθείς: Ο ΣΚΥΛΟΣ
Οι σκέψεις που υπάρχουν μέσα στο μυαλό σας, είναι να τολμήσετε να πάτε πίσω στο παρελθόν και να βρείτε μια παλιά σας αγάπη.

Σίγουρα μια ιδιαίτερη περίοδος, που πολλά ζευγάρια θα επανενωθούν και αρκετό χρήμα, θα εισρεύσει στις τσέπες σας.