Τράπουλα της Κατίνας: Προβλέψεις για το τελευταίο 10ήμερο Ιουνίου

Τράπουλα της Κατίνας: Προβλέψεις για το τελευταίο 10ήμερο Ιουνίου

Κριός: Η ΜΠΡΑΤΣΕΡΑ

Οι παραινέσεις που έρχονται από τον άνθρωπο σας, για να φτιάξετε κάποια παραπάνω πράματα, μέσα στην σχέση, μάλλον και για ακόμη μια φορά, θα γίνουν μη αποδεκτές από εσάς. Προηγούνται οι δικές σας απαιτήσεις. Όλα έχουν μια σειρά.
Τυχερή ημέρα : 22/06

Ταύρος: ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ

Δεν θα αφήσετε τους τρίτους, να σας πλησιάσουν και να σας ξαναπούν για το πρώην σύντροφο σας. Από την δική σας την μεριά όλα έχουν λήξει. Οι μέρες θα σας φανερώσουν νέο έρωτα που θα σας πάει σε άλλη διάσταση.
Τυχερή ημέρα : 23/06

Δίδυμοι: ΖΑΡΑ – ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ

Οι δρόμοι της μοναξιάς, σας ταιριάζουν αυτό το διάστημα, που επιθυμείτε να κάνετε ότι ζητάτε, μέσα σε εργασία και κοινωνική ζωή. Ακόμη κάποιοι ίσως και να κάνουν μεγάλα ταξίδια, αναζητώντας άλλες πιο ενδιαφέρουσες εμπειρίες, και μακριά από τα παλιά.
Τυχερή ημέρα : 24/06

Καρκίνος: ΒΑΑΛΙΝΤΕ – ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

Θέλετε να δραπετεύσετε μέσα από όλα αυτά που κάνετε και να βρείτε επιτέλους και την γαλήνη, που τόσο πολύ σας έχει λείψει. Από την καινούργια εβδομάδα θα έχετε και κάποιες ευτυχίες – νέες γνωριμίες και πλησιάσματα, που θα σας ανανεώσουν και την ερωτική λίμπιντο.
Τυχερή ημέρα : 26/06

Λέων: ΣΤΡΟΒΙΛΟΣ ΕΒΕΝΙΝΟΣ

Μάλλον κάνετε ότι μπορείτε για να παρακολουθείτε τον άνθρωπο σας, καθώς η ανασφάλεια σας, έχει φτάσει στον υπέρτατο βαθμό. Αυτό κάποιες φορές ίσως και να τον πιέζει, και στο τώρα που είναι και άκρως ταλαιπωρημένος από κάποιες καταστάσεις, ίσως και να εκνευριστεί παραπάνω.
Τυχερή ημέρα : 21/06

Παρθένος: ΤΟ ΣΜΑΡΑΓΔΙ ΤΩΝ ΝΕΡΩΝ

Μπορεί να μην είστε τόσο κοντά στον άνθρωπο σας και την ζωή του, αυτό το διάστημα, αλλά από τις αρχές του νέου μήνα, πολλά προς έκπληξη σας θα αλλάξουν. Φροντίστε από την δική σας την μεριά, να πράξετε και εσείς για να έρθει αυτή ερωτική σχέση σε μια ισορροπία.
Τυχερή ημέρα : 29/06

Ζυγός: ΤΑΤΤΑΡΕΤ – Η ΧΑΝΟΥΜΙΣΣΑ ΤΟΥ ΕΒΕΝΟΥ

Υπάρχουν δύο έρωτες μέσα στην καρδιά σας, και εσείς ακόμη πιο άδειοι από ποτέ. Μάλλον καμία από τις δύο περιπτώσεις δεν σας προσφέρει πρακτικά αυτά που έχετε ανάγκη. Μέσα σε αυτόν το τρέχοντα μήνα, θα πρέπει να ανακοινώσετε τις απαντήσεις σας, σε όλους αυτούς που σας πιέζουν.
Τυχερή ημέρα : 23/06

Σκορπιός: ΓΚΑΜΧΑΤ – Ο ΠΑΣΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ

Δεν είναι και η καλύτερη σας εποχή, με όλα αυτά τα προβλήματα, που υπάρχουν γύρω σας, και μάλλον δεν μπορείτε να δώσετε όλη την προσοχή σας σε ερωτική σχέση και ταίρι. Από τον νέο μήνα του Ιουλίου, σιγά – σιγά οι λύσεις, θα έρθουν και όλα θα πάρουν την γραμμή που ζητάτε.
Τυχερή ημέρα : 28/06

Τοξότης: Η ΑΛΕΠΟΥ

Μπορεί αυτό το διάστημα, να σας βρίσκει πάνω σε ένα μεγάλο άγχος, αλλά δεν υπάρχει κάτι που να κάνετε παραπάνω για να βοηθήσετε τον άνθρωπο σας, και τα προβλήματα του. Αν το καλοσκεφτείτε, δεν είστε και εσείς αυτοί που του τα έχετε δημιουργήσει. Είναι δικές του μάχες.
Τυχερή ημέρα : 27/06

Αιγόκερως: ΜΠΕΝΤΕΣ – ΤΟ ΤΖΑΝ ΤΟΥ ΣΜΑΡΑΓΔΙΟΥ

Κάποιες αντιπαραθέσεις, που έχουν έρθει στην επιφάνεια, από τον άνθρωπο σας και το περιβάλλον του, μάλλον σας έχουν πιέσει παραπάνω από ότι χρειάζεται. Φυσικά και μπορείτε να βάλετε ένα στοπ, και να μην επιτρέψετε κάτι περισσότερο που μπορεί, να σας θίξει.
Τυχερή ημέρα : 29/06

Υδροχόος: ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ

Σαφώς και έχετε καταλάβει, ότι αυτή η σχέση με τα δεδομένα που έχει στο τώρα, δεν έχει και μέλλον! Οι συμπεριφορές και οι δράσεις από την μεριά του συντρόφου σας, δεν σας αφήνου περιθώρια. Εσείς οι μόνοι, αφήστε τους έρωτες για αργότερα και συγκεντρωθείτε στον εργασιακό σας κύκλο.
Τυχερή ημέρα : 30/06

Ιχθείς: Η ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ

Κάποια περιουσιακά – κληρονομικά θέματα θα λήξουν και σε πρώτο βαθμό θα σας κάνουν να δείτε την ζωή σας, πολύ πιο αισιόδοξα. Σε δεύτερο βήμα, μιλήστε στον άνθρωπο σας και οργανώστε όπως εσείς θεωρείτε καλύτερα τα καλοκαιρινά σας πλάνα και διακοπές.
Τυχερή ημέρα : 21/06