Τράπουλα Κατίνας: Προβλέψεις για το 1ο δεκαήμερο Μαρτίου

Προβλέψεις για το 1ο δεκαήμερο Μαρτίου με τη τράπουλα της Κατίνας:

ΚΡΙΟΣ : ΖΑΡΑ – ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ

Μην απορείτε που στο τώρα, βλέπετε έναν σύντροφο που είναι χαμένος και απόμακρος από εσάς και την σχέση σας. Όλα αυτά τα άσχημα – δύσκολα επικοινωνιακά θέματα, που τρέχουν έντονα τις τελευταίες ημέρες – εβδομάδες, δεν βοηθούν στο να έρθετε πιο κοντά. Μια ειλικρινής συζήτηση σίγουρα θα βοηθούσε.
Ερωτική Τύχη: 4/5

ΤΑΥΡΟΣ : Η ΜΠΡΑΤΣΕΡΑ

Η ψυχή σας πια έχει τάσεις για αλλαγές σε ερωτική ζωή αλλά και γενικότερα στην καθημερινότητα σας. Αυτό είναι κάτι που το έχει σιωπηλά παρατηρήσει και ο άνθρωπος σας, που έχει σκοπό να κάνει κάποια πράματα παραπάνω άμεσα … για εσάς τους δύο. Καλύτερα θα είναι και τα πράματα, στον τομέα των εργασιακών σας.
Ερωτική Τύχη: 5/5

ΔΙΔΥΜΟΙ : Η ΑΛΕΠΟΥ

Εσείς όπου και να πάτε, όπου και να βρεθείτε θα έχετε θαυμαστές και άτομα που επιθυμούν να κερδίσουν την καρδιά σας. Μέσα στις πρώτες ημέρες του Μαρτίου, θα υπάρξουν πλησιάσματα και από το παρελθόν σας, που έχουν σκοπό να κάνουν την προσπάθεια τους, για να σας έχουν και πάλι πίσω. Αποφασίζετε και παίρνετε.
Ερωτική Τύχη: 5/5

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : ΜΟΥΝΤΖΟΥΡ – ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΕΒΕΝΟΥ

Δεν είστε εσείς αυτοί, που θα πείτε τι πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα, μέσα στον δύσκολο σας δεσμό. Από την δική σας την μεριά, έχετε κάνει ότι χρειαζόταν, και στο τώρα μόνο αναμένετε τι θα πράξει – προσφέρει η άλλη πλευρά. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και θα πρέπει πια και εσείς να δείτε αν αξίζει να μένετε μέσα σε καταστάσεις … που δεν σας εκφράζουν.
Ερωτική Τύχη: 4/5

ΛΕΩΝ : ΜΙΝΤΑ – Η ΧΑΝΟΥΣΙΣΣΑ ΤΟΥ ΣΜΑΡΑΓΔΙΟΥ

Ένας έρωτας, ένας ιδιαίτερος άνθρωπος έρχεται από τα παλιά, μέσα στον μήνα του Μαρτίου, και σας παραθέτει προτάσεις – αποδείξεις για το μέλλον σας, αν του το επιτρέψετε φυσικά. Ζυγίστε τα παλιά με αυτά που σας αποδίδονται…. και στον δικό σας χρόνο μιλήστε. Φυσικά και θα υπάρξουν και νέες γνωριμίες, που δεν θα περάσουν απαρατήρητες. Χρήματα από άτομο κύρους- φίλο, θα σας εξυπηρετήσουν.
Ερωτική Τύχη: 5/5

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : ΤΟ ΕΡΩΤΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑ

Υπάρχουν δύο άτομα, που κάνουν ερωτικές σκέψεις για εσάς. Πιθανόν και να τα έχετε εντοπίσει ήδη, αλλά οι ευθείς προτάσεις θα σας έρθουν στα μέσα του Μαρτίου. Σκεφτείτε και μόνο μέσα από την ώριμη σας αντίδραση, δώστε τις απαντήσεις σας. Εσείς που έχετε μια καινούργια γνωριμία, θα πρέπει να μην κάνετε ακόμη δημόσιες ανακοινώσεις – εμφανίσει. Κάποιοι σας ζηλεύουν.
Ερωτική Τύχη: 4/5

 

ΖΥΓΟΣ : ΤΟ ΒΟΥΝΟ

Ο άνθρωπος σας κάνει ότι περνάει από το χέρι του, και όσο πιο γρήγορα μπορεί για να λύσετε τις προσωπικές του εκκρεμότητες με το παρελθόν και να μπορέσετε πια… εσείς οι δύο να κάνετε τα επόμενα κοινά σας βήματα. Το χρήμα και οι οικονομικές εξελίξεις, που αναμένετε έρχονται και σας βοηθούν στους ευρύτερους σκοπούς σας.
Ερωτική Τύχη: 5/5

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : ΝΤΑΡΕ – Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ

Κάποιος που κινείται στο φιλικό ή στο επαγγελματικό σας πεδίο, έχει αισθανθεί κάτι ερωτικό για εσάς, αλλά ακόμη δεν είναι έτοιμος να σας το δείξει. Η Άνοιξη λοιπόν θα βοηθήσει προς αυτήν την κατεύθυνση, και μέσα στον Μάρτιο, θα έχετε και τις σχετικές ανακοινώσεις – εκπλήξεις. Καλύτερες θα είναι και οι επικοινωνίες …μέσα στα τσακωμένα ζευγάρια.
Ερωτική Τύχη: 4/5

ΤΟΞΟΤΗΣ : Ο ΗΛΙΟΣ

Μην αφήνετε μόνο στον άνθρωπο σας, όλες τις πρωτοβουλίες για την σχέση σας. Καλό θα ήταν πια να έχετε και εσείς λόγο, για όλα αυτά που γίνονται και που πρέπει να γίνουν…! Μόνοι και εργένηδες, που έχουν χορτάσει πια την ελεύθερη ζωή θα βρεθούν σε έναν νέο ερωτικό κλοιό που θα τους κάνει να σκεφτούν… μέχρι και τον γάμο.
Ερωτική Τύχη: 5/5

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : ΣΑΑΧ –Ο ΠΑΣΑΣ ΤΟΥ ΡΟΥΜΠΙΝΙΟΥ

Έχουν δημιουργηθεί πολλά ζητήματα, μέσα στον δεσμό σας, που όμως δεν είναι και τόσο σοβαρά. Από την ερχόμενη εβδομάδα, μέσα από κοινές συζητήσεις και πράξεις, με τον άνθρωπο σας, όλα μπορούν να βρουν και πάλι στην ισορροπία τους. Σίγουρα και τα οικονομικά που έχουν τάσεις ανόδου, θα παίξουν και αυτά τον θετικό τους ρόλο.
Ερωτική Τύχη: 4/5

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : ΜΙΝΤΑ – Η ΧΑΝΟΥΜΙΣΣΑ ΤΟΥ ΣΜΑΡΑΓΔΙΟΥ

Πρέπει να αποτινάξετε από πάνω σας, τις μαύρες σκέψεις, και όλα αυτά που σας έχουν προβληματίσει σε παρελθούσες ερωτικές σχέσεις. Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, θα προκύψουν ευχάριστες γνωριμίες από τον φιλικό σας κύκλο, που θα κάνουν και πάλι την καρδιά σας, να χτυπήσει δυνατά.
Ερωτική Τύχη: 5/5

ΙΧΘΕΙΣ : ΜΠΕΝΤΕΣ – ΤΟ ΤΖΑΝ ΤΟΥ ΣΜΑΡΑΓΔΙΟΥ

Αυτή η αδιαφορία που εισπράττετε από τον άνθρωπο που αγαπάτε, δεν είναι κάτι για το οποίο θα πρέπει να ανησυχείτε και πολύ. Υπάρχουν κάποια δικά του θέματα, που πρέπει να επιλύσει. Από τα μέσα στου Μαρτίου και μετά, θα έχετε κάποια περισσότερα καλά να έρχονται για το μεταξύ σας, ίσως και μια πρόταση για ένα ταξίδι… ή και για μια δέσμευση.
Ερωτική Τύχη: 4/5