Το νέο αμόρε του Λεονάρντο Ντι Κάπριο… (Photos)

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο (μάλλον) βγαίνει με καινούριο μοντέλο. Λίγο να έχετε παρακολουθήσει ή έστω να έχετε ακούσει τυχαία, σε συζητήσεις σχετικά με την ερωτική ζωή του Λεονάρντο Ντι Κάπριο, δεν είναι δύσκολο να βγάλετε το προφανές συμπέρασμα: Ότι ο ηθοποιός αλλάζει τα μοντέλα σαν τα πουκάμισα. Μοντέλο αφήνει. Μοντέλο βρίσκει.

Αυτή τη φορά δεν πρωτοτύπησε. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Page Six, ο βραβευμένος ηθοποιός ο οποίος ανακοινώθηκε ότι θα ενσαρκώσει τον Λεονάρντο Ντα Βίντσι σε νέα ταινία , τον τελευταίο καιρό, αφιερώνει μεγάλο μέρος του ελεύθερου του χρόνου σε ένα 23μοντέλο εν ονόματι Lorena Rae. Πρόκειται για ένα μοντέλο γερμανικής καταγωγής.

Σε αντίθεση με τις πρώην του που, κατά πλειοψηφία, ήταν ξανθές ( βλ. Ζιζέλ, Μπαρ Ραφαέλι, αλλά και η πιο πρόσφατη Νίνα Αγκντάλ), η Lorena είναι μελαχρινή- τρανταχτή απόδειξη ότι ο 42χρονος ηθοποιός θέλει να διευρύνει τους ορίζοντες του.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα επίσημα τόσο από τη πλευρά του βραβευμένου ηθοποιού, όσο και από την πλευρά της Rae, αλλά ο παπαρατσικός φακός τους έχει πιάσει σε διάφορες ρομαντικές στιγμές.

Η πιο πρόσφατη; Το ραντεβού για δείπνο στη Νέα Υόρκη ενώ την προηγούμενη εβδομάδα, φωτογραφίες μαρτυρούν πως είχαν βγει για ποδηλατάδα στην πόλη και πως επισκέφτηκαν μαζί και το μουσείο σύγχρονης τέχνης MoMA PS1.

Σύμφωνα με το Page Six, ο ηθοποιός και το μοντέλο έχουν αρχίσει να «κάνουν παρέα» εδώ και λίγο καιρό. Το Μάιο παρευρέθηκαν μαζί σε ένα πάρτι στο Μονακό. Το ίδιο και τον Ιούλιο, στο Σεν Τροπέ.