Το δυνατότερο ρόφημα για απώλεια βάρους, λαμπερό δέρμα και όχι μόνο…

Ο λιναρόσπορος έχει πολλαπλά οφέλη για την υγεία όπως τη μείωση της χοληστερόλης, τη σταθεροποίηση του σακχάρου στο αίμα, τη μείωση της απώλειας οστικής μάζας και πολλά άλλα.

Είναι πλούσιος σε πολλά χρήσιμα συστατικά όπως βιταμίνες, ανόργανα άλατα, λιπαρά οξέα Ω-3 , το κλειδί για την καταπολέμηση της φλεγμονής και φυτικές ίνες.

Ο λιναρόσπορος  μπορεί επίσης να βοηθήσει στη διαδικασία καθαρισμού του οργανισμού από τοξίνες και τις επιβλαβείς ενώσεις, μειώνει το επίπεδο του σακχάρου στο αίμα και μειώνει την όρεξη.

Επίσης μειώνει  τη χοληστερόλη του αίματος και τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα. Η διαλυτή φυτική του ίνα έχει αποδειχθεί ότι μειώνει τη χοληστερόλη, βοηθά να αποφευχθεί η δημιουργία αθηρωματικής πλάκας, η οποία μπορεί να φράξει τις αρτηρίες και να οδηγήσει σε υψηλή αρτηριακή πίεση, εγκεφαλικό επεισόδιο ή καρδιακή προσβολή. Επίσης, οι φυτικές του ίνες μειώνουν τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα, για άτομα με διαβήτη τύπου ΙΙ.

Βελτιώνει την υγεία του πεπτικού συστήματος. Η φυτική ίνα του μπορεί να ανακουφίσει από τη δυσκοιλιότητα.

Ο λιναρόσπορος μπορεί να βοηθήσει στην καταπολέμηση του καρκίνου. Μελέτες έχουν δείξει ότι ο λιναρόσπορος κατέχει σημαντικό ρόλο στην καταπολέμηση του καρκίνου, ιδιαίτερα του παχέος εντέρου και του μαστού. Το όφελος βασίζεται στην υψηλή περιεκτικότητά του σε λιγνάνες, οι οποίες φαίνεται ότι εμποδίζουν την ανάπτυξη όγκων.

Εκτός από αυτό, ο λιναρόσπορος απορροφά τα συστατικά ορισμένων τροφών, καθαρίζει τα έντερα και τροφοδοτεί τον οργανισμό με λεκιθίνη. Αυτός είναι ο λόγος που ο λιναρόσπορος είναι το ιδανικό ρόφημα  κατά του υπερβολικού βάρους! Βοηθά στην καταπολέμηση του υπερβολικού βάρους και διατηρεί το ιδανικό σωματικό βάρος. Μπορείτε να ετοιμάσετε το λιναρόσπορο σε τσάι.

Αυτό το τσάι θα σας βοηθήσει να χάσετε κάποιο βάρος με τον πιο υγιεινό τρόπο, χωρίς να πεθάνετε από την πείνα. Αν χάσετε βάρος με το  αυτό το τσάι, δεν έχετε να ανησυχείτε για το φαινόμενο γιο-γιο αργότερα. Αυτό το τσάι είναι σημαντικό για τους ανθρώπους πάσχουν από γαστρίτιδα, έλκος στομάχου, κυστίτιδα, πυελονεφρίτιδα και αιμορροΐδες.

Συστατικά που απαιτούνται: – 3 κουταλιές της σούπας λιναρόσπορο – 1 λίτρο ζεστό  νερό

Τρόπος παρασκευής:

Ρίχνουμε το ζεστό  νερό πάνω από 3 κουταλιές της σούπας λιναρόσπορο. Αυτό πρέπει να το κάνετε αυτό το βράδυ. Αφήστε το μείγμα να μουλιάσει κατά  τη διάρκεια της νύχτας. Χρησιμοποιήστε θερμό, αλλά σε περίπτωση που δεν διαθέτετε μπορείτε να το βάλετε σε ένα μπολ με καπάκι. Σουρώνουμε το μείγμα το επόμενο πρωί.

Πίνετε 150ml, 3 έως 4 φορές την ημέρα, μισή ώρα πριν από το γεύμα.

Καταναλώστε αυτό το τσάι για 10 ημέρες και στη συνέχεια, κάνετε ένα διάλειμμα 10 ημερών. Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία μέχρι να είστε ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα.

Με αυτό τον τρόπο θα είστε σε θέση να ρυθμίσετε το σωματικό βάρος σας. Μην ξεχνάτε να πίνετε άφθονο νερό κατά τη διάρκεια όλης της θεραπείας. Εαν καταναλώνετε τακτικά αυτό το καταπληκτικό ρόφημα, θα είστε σε θέση να παρατηρήσετε θετικές αλλαγές στο δέρμα σας. Θα γίνει πιο ελαστικό, πιο υγιείς και πιο σφιχτό και το καλύτερο , δεν θα χαλαρώσει το δέρμα σας έτσι ώστε να κάνετε κυτταρίτιδα, το αιώνιο πρόβλημα των γυναικών.