Το ΑΠΟΕΛ στην κορυφή – Απόλλων Vs ΑΠΟΕΛ 1-2, Πάφος Vs Ανόρθωση 0-1 (Videos)

Το ΑΠΟΕΛ υποχρέωσε τον Απόλλωνα στην πρώτη του ήττα στο Πρωτάθλημα Cyta και τον προσπέρασε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Σε αγώνα για την 22η αγωνιστική, το ΑΠΟΕΛ νίκησε με 2-1 στο Τσίρειο Στάδιο και ανέβηκε στους 51 βαθμούς έναντι 49 του Απόλλωνα.

Νίκη με ανατροπή για το ΑΠΟΕΛ αφού ο Μάγκλιτσα άνοιξε το σκορ για τον Απόλλωνα στο 26ο λεπτό. Ο Ζαχίντ ισοφάρισε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και ο Ενσούε πέτυχε το νικητήριο τέρμα για το ΑΠΟΕΛ στο 53′.

Το ΑΠΟΕΛ ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Μερκή με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 73′.

Πάφος – Ανόρθωση 0-1

Σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Πάφου με 1-0 πέτυχε η Ανόρθωση. Το αποτέλεσμα αυτό τη διατηρεί στην 3η θέση της βαθμολογίας 47 βαθμούς, έναντι 49 του Απόλλωνα και 51 του ΑΠΟΕΛ. Η Πάφος παρέμεινε στους 21 βαθμούς και στη 10η θέση.

Το τέρμα που καθόρισε το αποτέλεσμα το πέτυχε ο Καρλίτος στο 41ο λεπτό.

ΑΕΚ – Δόξα 4-0

Την επαφή της με τους πρωτοπόρους διατήρησε και η ΑΕΚ μετά τη νίκη της με 4-0 επί της Δόξας στο “ΑΕΚ Αρένα”. Όλα τα τέρματα σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο.

Η ΑΕΚ παρέμεινε 4η με 46 βαθμούς, στην 7η θέση η Δόξα με 27 βαθμούς.

Τα τέρματα της ΑΕΚ τα πέτυχαν ο Μοϊσοφ στο 2ο λεπτό, ο Τρισκόφσκι στο 11ο λεπτό, ο Μπα με αυτογκόλ στο 35ο λεπτό και ο Καταλά στο 43ο λεπτό.

Εθνικός Άχνας – Άρης 0-4

Στο Δασάκι της Άχνας ο Άρης πέτυχε άνετη νίκη με 4-0 επί του Εθνικού και παρέμεινε 13ος, όμως ανέβηκε στους 16 βαθμούς πλησιάζοντας στον ένα βαθμό τον Ολυμπιακό. Ο Εθνικός παρέμεινε στους 8 βαθμούς.

Ο Μάρκος Μαραγκουδάκης πέτυχε δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο, στο 32′ και στο 34′ ενώ ο Κούσας στο 67′ και ο Ιονίτα στο 90′ διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.