Τορναρίτης: Ο ΔΗΣΥ είναι έτοιμος να δώσει την μεγάλη μάχη δίπλα στον Νίκο Αναστασιάδη

Σε δηλώσεις του στον Άλφα και την εκπομπή “Ενημέρωση”, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ, Νίκος Τορναρίτης ανέφερε πως” από σήμερα θα ξεκινήσει μια παγκύπρια εκστρατεία για να μεταφέρουμε το μήνυμα ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο Πρόεδρος παρέλαβε μια Κύπρο στα πρόθυρα οικονομικής πτώχευσης και παραδίδει πολύ καλύτερες μέρες στους πολίτες. ‘Έχουμε ακόμα δρόμο, δεν τα πετύχαμε όλα αλλά υπάρχουν προοπτικές και ελπίδες για καλύτερες μέρες”

Διευκρίνισε πως “χθες διευρύνθηκαν όλα τα όργανα του κόμματος, και πλέον ο ΔΗΣΥ είναι έτοιμος να δώσει την μεγάλη μάχη δίπλα στον Νίκο Αναστασιάδη”.

Σχετικά με τις επικρίσεις από τα επιτελεία του Σταύρου Μαλά, του Γιώργου Λιλλήκα και του Νικόλα Παπαδόπουλου που κατηγορούν την κυβέρνηση για αναξιοπιστία σημείωσε πως  “θα ήταν παράδοξο αν δεν υπήρχαν οι επικρίσεις. Βρισκόμαστε σε μια προεκλογική περίοδο. Οι υποψήφιοι θέλουν να μειώσουν τον Πρόεδρο γιατί πέτυχε πολλά και είναι μια πραγματικότητα που αναγνωρίζεται και διεθνώς. Πολλοί αναφέρονται στην Κύπρο ως οικονομικό μοντέλο και πρότυπο εξόδου από την κρίση. Το έργο των υπόλοιπων επιτελείων θα είναι δύσκολο για να πείσουν τον λαό ότι πρέπει να φύγει η πετυχημένη συνταγή, να φύγει ο Νίκος Αναστασιάδης ο έμπειρος και να ανέλθει στην διακυβέρνηση κάποιος άλλος. Φυσικά εφησυχασμός δεν επιτρέπετε τέτοια ώρα”.

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη: