Τα καλύτερα αφροδισιακά για καλύτερη στύση

Η σεξουαλική ζωή των ανδρών συνδέεται άμεσα με τη διατροφή που επιλέγουν.

Αρκετές τροφές είναι γνωστές ως αφροδισιακά, υπάρχουν όμως μερικά διατροφικά μυστικά που όλοι οι άνδρες πρέπει να γνωρίζουν!

Καφές

Η καφεΐνη δίνει ώθηση στο μεταβολισμό, βοηθά στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και αυξάνει τις αντοχές. Ο καφές ενισχύει την καύση του συσσωρευμένου λίπους, δίνοντας στους άνδρες την ενέργεια που χρειάζονται για να αποδώσουν.

Οστρακοειδή

Η καλή τους φήμη είναι δικαιολογημένη. Τα οστρακοειδή περιέχουν ψευδάργυρο και βιταμίνη B6, δύο συστατικά απαραίτητα για την παραγωγή τεστοστερόνης.

Καυτερά μπαχαρικά

Το κοκκίνισμα του προσώπου όταν τρώμε κάτι καυτερό είναι αποτέλεσμα της διαστολής των αιμοφόρων αγγείων. Η καλύτερη κυκλοφορία του αίματος χάρη στα μπαχαρικά δεν περιορίζεται στο πρόσωπο αλλά επεκτείνεται και στα «απαραίτητα» μέρη του σώματος.

Μπανάνες

Η υγιής καρδιά βοηθά στην καλύτερη στύση κι έτσι οι άνδρες χρειάζεται να καταναλώνουν μπανάνες, οι οποίες είναι πλούσιες σε κάλιο.

Σολομός

Τα Ω-3 λιπαρά οξέα που περιέχει το πεντανόστιμο ψάρι δυναμώνουν την καρδιά και προστατεύουν τις αρτηρίες, με αποτέλεσμα την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος.

Κεράσια

Τα κεράσια είναι καλή πηγή των φυτικών χημικών που ονομάζονται ανθοκυανίνες, οι οποίες θωρακίζουν τα τοιχώματα των αρτηριών. Παράλληλα, προλαμβάνουν τη συσσώρευση πλάκας που προκαλεί τους θρόμβους.