Ταρώ: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Όχι παρορμητικές αντιδράσεις. Δεν θα σας βγουν σε καλό.  Οι καταστάσεις θα είναι στάσιμες, μόνο με μεθοδική υπομονή θα καταφέρετε να φτάσετε στο σημείο που επιθυμείτε. Σε περίπτωση που περιμένετε απάντηση από πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, σας συμβουλεύω να δώσετε τον απαιτούμενο χρόνο αποφεύγοντας  πιεστικές πράξεις ή βιαστικά συμπεράσματα. Σε ξαφνική στιγμή θα περάσει η καρδιά σας από την απαισιοδοξία στην αισιοδοξία, σε αυτό θα συμβάλει η τυχαία σας γνωριμία με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, που θα καταφέρει να αλλάξει τις ερωτικές σας διαθέσεις.

Ταύρος

Σήμερα οι αντιδράσεις σας θα φέρουν αναστατώσεις στην ερωτική σας σχέση, με ασυμβίβαστο ίσως και ανυπόμονο τρόπο θα διεκδικήσετε αλλαγές, που δεν αποκλείεται να αποδειχτούν στο τέλος άκρως καθοριστικές. Στο πρόσωπο που θα συγκεντρώσετε το ενδιαφέρον σας θα βρείτε θερμή ανταπόκριση, γι αυτό περάστε σε δυναμικές πράξεις, τα αποτελέσματα θα είναι απολύτως ικανοποιητικά. Εσείς οι χωρισμένοι ίσως να πάρετε την απόφαση να μην επιστρέψετε στο πρώην ταίρι σας. Τα γεγονότα θα σας ανοίξουν καινούργιο ερωτικό ορίζοντα, συμπτώσεις και συμβάντα θα φέρουν ανατρεπτικό αποτέλεσμα

Δίδυμοι

Μοιραία γνωριμία. Θα γνωριστείτε με πρόσωπο που τα αισθήματα σας θα είναι αμοιβαία, θα αγαπηθείτε. Εσείς που επιθυμείτε μια σταθερή ερωτική σχέση, διαγράψτε κακές αναμνήσεις, μην αφήσετε τις ανασφάλειες να μολύνουν την πορεία σας, το μέλλον σας θα είναι πολύ διαφορετικό από το παρελθόν σας. Για εσάς που ήδη είστε σε σχέση, ένα χαρμόσυνο γεγονός θα ανανεώσει τα αισθήματα σας, θα αποκτήσετε ενδιαφέρον και όρεξη για καινούργια σχέδια. Υλοποιείται μια μεγάλη σας επιθυμία, τώρα θα είστε σε θέση να χαρείτε και να χαράξετε ευτυχισμένη πορεία.

Καρκίνος

Μην οπισθοχωρήσετε και δεν κυνηγήσετε τις επιθυμίες σας, τώρα θα είναι η κατάλληλη στιγμή να κερδίσετε αυτό που ποθείτε. Έρχονται συναισθήματα χαράς και ικανοποίησης, θα σημειωθεί γεγονός που θα εκπληρώσει έναν μεγάλο σας πόθο. Θα σας ανανεώσει ψυχικά και συναισθηματικά το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσετε. Θα είναι μια πολύ ευχάριστη νέα γνωριμία που θα σας δώσει την ευκαιρία να ερωτευτείτε, να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε χωρίς προβληματισμούς και χωρίς αρνητικές σκέψεις. Προμηνύεται ξεκίνημα σταθερής ερωτικής σχέσης που δεν αποκλείεται να φτάσει σε δεσμευτικό επίπεδο.

Λέων

Σήμερα θα δοκιμαστούν τα αισθήματα σας. Έντονα λόγια θα γίνουν ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας, θα προβληματιστείτε, δεν θα λείψουν τα διλλήματα και οι ανασφάλειες. Αναζήτηση, σκέψη και συνειδητοποίηση, θα είναι τα τρία στοιχεία που θα σας δώσουν τη λύση που χρειάζεστε προκειμένου να μην θέσετε σε αδιέξοδο τη σχέση σας. Αν πάρετε την θετική πλευρά των αρνητικών γεγονότων, τότε πολύ γρήγορα θα διαπιστώσετε πως μερικές φορές από το αγκάθι βγαίνει ρόδο. Σε καλό θα σας βγουν οι εντάσεις, θα μπουν αισθήματα και βλέψεις στον σωστό δρόμο.

Παρθένος

Με εντυπωσιακά λόγια θα σας πείσει το πρώην ταίρι σας να δεχτείτε την επανασύνδεση που θα σας ζητήσει. Ο συναισθηματικός σας κόσμος θα περάσει από ένταση και αναστάτωση, θα εκπλαγείτε και θα ξαφνιαστείτε, σας φανερώνω πως δεν θα υπάρξει καμία αποκαρδιωτική κατάληξη. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα κάνει το τολμηρό βήμα να σας καλέσει σε προσωπικό ραντεβού, για εσάς που διανύεται περίοδο μοναχικότητας θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή. Σας δίνω τη συμβουλή να φανείτε τολμηροί και αισιόδοξοι, αφήστε διάχυτο τον ερωτισμός σας θα σας βγει σε καλό.

Ζυγός

Με θετική διάθεση θα δεχτείτε τον ερχομό ενός προσώπου από τα παλιά. Συγκρατημένη και ώριμη θα είναι η στάση σας, θα την δεχτείτε την πρόταση επανασύνδεσης, ωστόσο θα ζητήσετε χρόνο να το σκεφτείτε και πολύ καλά θα κάνετε. Θα γίνει μεταξύ σας ξεκίνημα συστηματικών επαφών, θα φανερωθούν αισθήματα αγάπης, γρήγορα θα δημιουργηθεί κλίμα συμφιλίωσης και επανασύνδεσης. Εσείς που είστε ήδη σε σταθερό δεσμό, με αυτοσυγκράτηση θα χειριστείτε το ταίρι σας, δεν θα έχετε καμία διάθεση να αναλωθείτε σε κόντρες και διαφωνίες που γνωρίζετε πως δεν βγάζουν πουθενά.

Σκορπιός

Η μέρα σας θα έχει ερωτικές εκπλήξεις, ένα γεγονός και ένα πρόσωπο θα κάνει την καρδιά σας να φτερουγίζει. Θα ερωτευτείτε ξαφνικά και απρόσμενα, το πρόσωπο που θα αναστατώσει τις αισθήσεις σας θα κάνει το βήμα να σας ζητήσει προσωπικό ραντεβού. Η χαρά σας θα είναι μεγάλη, ο ενθουσιασμός σας έντονος, το αποτέλεσμα θετικό. Διατηρήστε ακμαία την αυτοπεποίθηση σας, κινηθείτε με αυθορμητισμό, σας φανερώνω πως αυτό το άτομο όχι μόνο θα το κατακτήσετε ολοκληρωτικά, αλλά θα το κάνετε να νιώσει για εσάς πάθος και εξάρτηση.

Τοξότης

Σήμερα η συνάντηση που θα έχετε με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, θα λύσει προβλήματα, θα δώσει ανάσα σε κλειστές ή αδιέξοδες καταστάσεις. Θα υπάρξουν προσωπικές ερωτικές επαφές, θα γίνουν ουσιαστικές συζητήσεις, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης. Τα γεγονότα θα σας δώσουν την ευκαιρία να εκφράσετε ελεύθερα τα συναισθήματα σας, για τους ερωτικά μόνους δεν αποκλείεται να σημειωθεί γεγονός νέας ερωτικής γνωριμίας. Προσιτή θα είναι η στάση σας στα καινούργια πρόσωπα, ένα συγκεκριμένο άτομο θα βρει τρόπο να σας γοητεύσει, ανοίγεται προοπτική σταθερής σχέσης.

Αιγόκερος

Τώρα θα νιώσετε δυνατοί και σίγουροι να γυρίσετε την πλάτη στο παρελθόν και να προχωρήσετε κοιτάζοντας μόνο μπροστά. Αλλάζετε αποφάσεις, περνάτε σε έναν νέο τρόπο σκέψης, μετατοπίζετε την οπτική σας γωνία. Εσείς που είστε σε σταθερό δεσμό, θα περάσετε σε ριζικές ενέργειες διεκδικώντας σθεναρά κάποιες ενδόμυχες σας επιθυμίες. Ελκυστικό πρόσωπο θα τραβήξει την προσοχή σας, σας δίνω τη συμβουλή να μην αγνοήσετε το θερμό βλέμμα που θα τσακώσετε επανειλημμένως να σας κοιτάζει, ανοιχτή θα είναι η προοπτική σταθερής ερωτικής σχέσης.

Υδροχόος

Θα δοθεί η αφορμή που θα σας φέρει αντιμέτωπους με καταστάσεις για τις οποίες μέχρι τώρα εθελοτυφλούσατε ή δεν θέλατε να πιστέψετε πως υπάρχουν. Εσείς που είστε σε σχέση, τα γεγονότα θα σας αναγκάσουν να ανοίξετε ουσιαστικές συζητήσεις, θα βγουν πολλά στη φόρα, θα απεγκλωβιστείτε από αυταπάτες. Πρόσωπο από το μακρινό παρελθόν θα κάνει τυχαία την εμφάνιση του, δεν αποκλείεται να μπλεχτείτε σε συναισθηματικά διλλήματα. Κάποιοι από εσάς ενδεχομένως να μπείτε στον πειρασμό να διακόψετε τη σχέση που ήδη έχετε, προσοχή στις βιαστικές ή υπό σύγχυση αποφάσεις.

Ιχθείς

Καθοριστική συνάντηση θα έχετε με το πρόσωπο που τσακωθήκατε ή χωρίσατε. Θα ανοιχτεί συζήτηση ξεκαθαρίσματος με σκοπό να μπουν τα αισθήματα σας σε τάξη, θα φανερωθούν βλέψεις και κυρίως θα λυθούν οι συναισθηματικές αυταπάτες. Είτε υπάρξουν εντάσεις στα λόγια σας είτε όχι, ένα είναι το σίγουρο, πως αυτή τη φορά η ειλικρίνεια θα λύσει κόμπους και θα φανερώσει αλήθειες που θα ταχτοποιήσουν οτιδήποτε μπερδεμένο ταλαιπωρεί τη σκέψη σας ή την καρδιά σας. Ενδεχομένως να σας κυριεύσει άγχος, ωστόσο να είστε σίγουροι πως ό,τι γίνει θα είναι υπέρ σας.