Ταρώ: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός : Ο Αυτοκράτορας
Μην πηγαίνετε και τόσο κόντρα, στον άνθρωπο σας. Δεν έχει νόημα, αυτός που είναι και η δική σας ερωτική επιλογή, να δέχεται τα πυρά σας, και ειδικά για ιστορίες που θα ανάγονται στο παρελθόν. Οι μέρες που έρχονται και με τις εκλείψεις, άσχημα γεγονότα τα βάζουν κάτω από μεγεθυντικό φακό. Αφήστε τις εξηγήσεις και τις προτάσεις, για μετά τις 25 / 08. Αυτοί που μπροστά τους έχουν διακοπές, και είναι μόνοι, πιθανόν και να κάνουν κάποια σοβαρή γνωριμία.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

Ταύρος : Η Αυτοκράτειρα
Οι λεκτικές αντιδράσεις, που βλέπετε από την μεριά, του ανθρώπου σας, ίσως και να ακουμπούν κάποια δικά σας λάθη, που έχουν συντελεστεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Υπάρχουν ακόμη πολλά παράπονα … που σας περιμένουν, αλλά σίγουρα θα πάτε διακοπές, με το κεφάλι πια ήρεμο. Οι εργένηδες του ζωδίου, θα δεχτούν έντονα ερωτικά φλερτ, από νέα άτομα.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

Δίδυμοι : Η Δύναμη
Μην κάνετε κάτι περισσότερο από αυτό που σας ζητούν. Αυτό που έχει σημασία, είναι να μπορέσετε να φύγετε από τα ίδια και τα ίδια, καθώς μόνο έτσι θα καταφέρετε να πάτε την σχέση σας πολύ πιο κάτω. Υπάρχουν πολλές εκπλήξεις για τους μόνους, που θα δουν νέα άτομα να τους περιβάλουν και να τους γνέφουν με έναν τρόπο που ίσως και να τους ενδιαφέρει. Το χρήμα και οι ανάγκες σας άμεσα
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

Καρκίνος : Οι Εραστές
Αφήστε τις άσχημες αναμνήσεις να ξεπεραστούν και να χαλαρώστε αυτό το Καλοκαίρι. Όλα είναι πιθανά για το ζώδιο σας, ακόμη και ένας μεγάλος έρωτας. Οι μέρες για τους μόνους είναι καλές και σε επίπεδο φιλιών που θα τους αναζωογονήσουν. Πολλά και τα ταξίδια μέσα από προσκλήσεις. Από την νέα εβδομάδα, θα έχετε εσείς οι εν σχέση και κάποιες ευχάριστες ανακοινώσεις από τον άνθρωπο σας. Εγκυμοσύνη – πρόταση γάμου ή κάτι σχετικό.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

Λέων : Ο Κόσμος
Δεν θα μείνετε άλλο πια σε καταστάσεις, που δεν σας ταιριάζουν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να μείνετε μόνο κοντά στις δικές σας επιθυμίες και θέλω. Αυτοί που σκέφτονται να πάνε διακοπές μόνοι τους, ίσως και να βρουν τον άνθρωπο τους αντίθετο. Σκεφτείτε το διπλά. Οι μόνοι και οι προσφάτως χωρισμένοι θα έχουν νέα από μια παλιά τους ερωτική υπόθεση …που θα τους ανανεώσει και όχι μόνο.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

Παρθένος : Ο Τρελός
Εσείς και τα νεύρα σας έχετε προκαλέσει πολλούς και πιο πολύ τον άνθρωπο σας. Αυτό που έχει σημασία είναι να βρείτε τι πραγματικά σας φταίει. Από τη μεριά των οικονομικών – εργασιών σας, πάντως οι καταστάσεις θα είναι μόνο ευχάριστες και σταθεροποιητικές. Οι μόνοι του ζωδίου, θα έχουν ερωτικά νεύματα, από μια προσωπικότητα, που όμως προκαταβολικά ξέρουν ότι δεν μπορεί να τους πάει μακριά.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

Ζυγός : Ο Γητευτής
Οι σκέψεις και τα συναισθήματα, που έχετε για την παρούσα σχέση σας, δεν είναι και οι καλύτερες. Αυτό που συμβαίνει και η επικοινωνία χάνετε στο μεταξύ σας, δεν είναι κάτι που σας αρέσει. Μετά την πανσέληνο 07/08 μπορείτε να ανοίξετε συζητήσεις, που μόνο πιο κοντά τελικά θα σας φέρουν. Από την ερχόμενη εβδομάδα, επίσης, θα έχετε και κάποιες ανακοινώσεις που θα σας χαροποιήσουν από μια οικονομική σας υπόθεση. Απολαύστε λοιπόν τον υπόλοιπο Καλοκαίρι σας.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Αέρα

Σκορπιός : Η Σελήνη
Μπορεί να μην υπάρχει ακόμη πρόσφορο έδαφος μέσα στον δεσμό σας, για επισημότητες, αλλά αυτό από τον Φθινόπωρο αλλάζει άμεσα. Οι εξελίξεις που θα υπάρξουν από την μεριά και μέσα στην ζωή του ανθρώπου σας, θα σας ανάψουν το πράσινο φως για αυτά …που από κοινού έχετε ονειρευτεί. Ακόμη και όσοι είναι μόνοι θα πρέπει να ανοίξουν την καρδιά τους, περισσότερο σε αυτές τις νέες γνωριμίες …που τους έρχονται.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

Τοξότης : Το Αστέρι
Μην υποτιμάτε την εξυπνάδα κανενός. Καθείς μπορεί λοιπόν να καταλάβει, αυτά που παράλληλα κάνετε. Μην κάνετε γενικότερα πειράματα, με την σχέση σας, ίσως και να στεναχωρήσετε κάποιον. Οι μέρες του Αυγούστου, θα σας κάνουν να έρθετε πιο κοντά με τις δικές σας επιθυμίες, και κάπως έτσι θα πάρετε και τις τελικές σας αποφάσεις. Πολλά και τα καλά νέα από νομικές – κληρονομικές σας υποθέσεις.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

Αιγόκερως : Ο Ήλιος
Όλα χρειάζονται κάποιο χρονικό διάστημα για να ολοκληρωθούν. Το να πιέζετε το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βρεθείτε προ απρόοπτων εντάσεων. Αφήστε τον άνθρωπο σας, να κάνει αυτά που θέλει στην δική του την ζωή και σε δεύτερο τόνο, να έρθει να βρείτε το κοινό σας μονοπάτι. Όλος ο Αύγουστος θα προσφέρει χρήμα και νέες επαφές… στους μοναχικούς του ζωδίου σας.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

Υδροχόος : Η Δικαιοσύνη
Υπάρχουν κάποια θέματα, που σας προβληματίζουν, και πιο πολύ μέσα στην σχέση σας. Μιλήστε και ξεκαθαρίστε την δική σας γραμμή. Σίγουρα θα γίνεται αντιληπτοί, και όλα θα κυλήσουν υπέρ σας. Αυτοί, οι σύντροφοι που έχουν χωρίσει αυτό το διάστημα πιθανόν και μέσα από τυχαίες συναντήσεις, να ενεργοποιηθούν και να κάνουν την επόμενη δράση γύρω από επανασύνδεση.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

Ιχθείς : Η Εγκράτεια
Το ταίρι σας, θα το δείτε πολύ τρυφερό γύρω σας. Δεν υπάρχει κάτι ύποπτο γύρω από αυτό. Το μόνο που χρειάζεται είναι και εσείς από τον πλευρά σας, να δείξετε ένα θετικό πρόσωπο. Μέσα στον Σεπτέμβριο, σας περιμένουν ειδήσεις γύρω από επίσημες δεσμεύσεις. Καλά τα πράματα και για τους μόνους, που θα κάνουν σοβαρές και ενδιαφέρουσες γνωριμίες κατά την διάρκεια των διακοπών τους.
θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης