Ταρώ: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός : Η Αυτοκράτειρα
Αν δεν μπορείτε στο τώρα να πάρετε μια απόφαση… για την ερωτική σας ζωή, θα ήταν σίγουρα λάθος, να φορτώσετε μια τέτοια απόφαση μόνο και αποκλειστικά στον άνθρωπο σας. Κάτω από τις Αυγουστιάτικές εκλείψεις καλό θα ήταν, και οι δύο σας να αποφύγετε τις υπερβολές σε όλους τους τομείς. Το Φθινόπωρο θα ήταν ιδανική εποχή …για να ξεδιαλύνετε όλα αυτά που σας απασχολούν.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

Ταύρος : Η Δύναμη
Είσαστε σε μια επικοινωνιακή υπερένταση, με τον άνθρωπο σας, και αυτό σας έχει πια κουράσει… ίσως και απογοητεύσει. Αυτό συσχετίζεται άμεσα, με το παρελθόν της άλλης πλευράς, που δείχνει ακόμη να επηρεάζει το δικό σας παρόν. Όπως και να έχουν τα πράματα, αφήστε τις μέρες να περάσουν, και σίγουρα οι ειδήσεις που θα λάβετε θα έχουν κάτι, που θα σας δικαιώσει. Επίσης, κάποια χρήματα που περιμένετε σας έρχονται.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

Δίδυμοι : Οι Εραστές
Δεν σας χωρά ο τόπος, όλα σας φταίνε και τρώγεστε με τα ρούχα σας. Αυτό ξεκινά από την προβληματική ερωτική ζωή που έχετε και αρνείστε κατηγορηματικά, να κάνετε τις σχετικές διορθώσεις. Είναι η φύση του αέρινου και μονίμως αισιόδοξου ζωδίου σας, που πιστεύει ότι όλα μπορούν να λυθούν μέσα από ρομαντική επικοινωνία και θετική στάση. Στην δική σας περίπτωση, θα χρειαστούν και δράσεις.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

Καρκίνος : Ο Κόσμος
Είσαστε ένα βήμα για να φύγετε μέσα από καταστάσεις και σχέσεις, που μόνο πια προβληματίζουν. Αυτό είναι σκέψη που σας έχει κυριεύσει το μυαλό, εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, και συγκεκριμένα από την στιγμή που έχετε δει καταστάσεις – συμπεριφορές, που σας είναι ξένες. Ακόμη και αν είστε μπλεγμένοι σε διπλές διαδρομές, να είστε πια άκρως προσεχτικοί, καθώς οι εκλείψεις πλησιάζουν.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

Λέων : Ο Τρελός
Πολλά και ενδιαφέροντα αυτά που έχετε ακούσει από τον άνθρωπο σας, το τελευταίο χρονικό διάστημα, και σίγουρα δεν έχουν περάσει απαρατήρητα. Αυτό είναι και ένα δείκτης που φανερώνει αληθινές τάσεις, ίσως και για κάποια βήματα, πιο κάτω. Από την πανσέληνο του μήνα και μετά, αυτοί που είναι μόνοι, έχουν μεγάλη πιθανότητα να έρθουν σε επαφή με καινούργιο κόσμο και από εκεί να ξεκινήσει …ένας νέος έρωτας.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

Παρθένος : Ο Γητευτής
Μην κολλάτε μόνο σε αυτά που σας υπόσχονται. Δείτε και τι μπορεί να γίνει σε πρακτικό επίπεδο. Μέχρι τότε έχετε να λύσετε κάποιες υποθέσεις που ακουμπούν οικονομικά και επαγγελματικά σας ζητήματα. Επίσης, η οικογένεια σας, έχει κάποιες ευχάριστες ανακοινώσεις να σας κάνει. Αυτοί που είναι μέσα σε μια δέσμευση σοβαρή, θα σκεφτούν αυτόν τον μήνα, για κάποια αγορά, επόμενη εγκυμοσύνη ή … και μετοίκηση.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

Ζυγός : Η Σελήνη
Οι δράσεις και οι σκέψεις σας αποκαλύπτουν ότι επιθυμείτε, να δώσετε μια ακόμη ευκαιρία, σε κάποιον που στις πρώτες επαφές σας… παρεξηγηθήκατε. Αυτό το θέλει και αυτός. Σίγουρα αυτός ο μήνας, θα φωτίσει σε κάθε τομέα το ζώδιο σας, έτσι ώστε να ξεφύγετε … από την στασιμότητα, και να εξελιχθείτε. Από τα μέσα και μετά, θα έρθουν και πολλά χρήματα, που θα σας υποστηρίξουν στις επιδιώξεις σας.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Αέρα

Σκορπιός : Το Αστέρι
Είσαστε μέσα σε πολλές και ευχάριστες συντροφιές … που όμως μια εντός των επομένων 3 – 5 ημερών, θα σας πλησιάσει με έναν πιο ερωτικό τρόπο. Αν κάτι σας ευχαριστεί, καλό θα ήταν να τους δώσετε μια ευκαιρία. Οι σχέσεις που αυτήν την εποχή ταλαιπωρούνται … μέσα από ανασφάλειες – ζήλιες και συνεχείς καυγάδες, θα καταφέρουν να βρουν την μόνιμη ισορροπία τους.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

Τοξότης : Ο Ήλιος
Η μοναξιά είναι κάτι που για αυτό το διάστημα … το έχετε επιδιώξει. Αυτό είναι μια κατάσταση, που θα σας αφήσει να ασχοληθείτε και πιο ενεργά με την δουλειά σας και τα υπόλοιπα κομμάτια … της καθημερινότητα σας. Με τόσα περίεργα αστρολογικά φαινόμενα, πιθανόν και κατά την διάρκεια των διακοπών σας, να βρείτε ένα ταίρι. Επίσης, κάποιοι από εσάς, που θα δεσμευτούν, ίσως και να πρέπει από τώρα, να ελέγξουν τα οικονομικά τους.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

Αιγόκερως : Η Δικαιοσύνη
Αρκείστε μόνο σε αυτά … που σας δίνει ο άνθρωπος σας. Αυτό στην δική σας περίπτωση, αντικειμενικά είναι λίγο… και είναι και μόνιμος λόγος των παραπόνων σας. Μέσα σε αυτόν τον πύρινο μήνα, οι κουβέντες μπορούν να δώσουν λύσεις και με τον εύκολο τρόπο. Οι ελεύθεροι και οι εργένηδες, μέσα από τα φιλικά τους περιβάλλοντα, θα βρουν νέα αγάπη … που ίσως και σύντομα να γίνει μεγάλη σχέση.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

Υδροχόος : Η Εγκράτεια
Είσαστε ομολογουμένως, από τα πιο δύσκολα ζώδια του κύκλου. Αυτό έχει φυσικά την γοητεία του στο άλλο φύλο, αλλά στην υπερβολή του, μπορεί να είναι και εμπόδιο, για κάποιους στο να σας πλησιάσουν. Από την νέα εβδομάδα, που θα ξεκινήσουν οι εκλείψεις, εσείς θα δείτε πολλά νέα πρόσωπα να σας χαμογελούν … και να ζητούν κάτι περισσότερο από εσάς. Μια σημαντική είδηση για συνεργασία επαγγελματική, σας πλησιάζει.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

Ιχθείς : Ο Αρχιερέας
Αν δεν μπορείτε να είστε μέσα σε μια σχέση, που πρέπει να ακολουθείτε κανόνες ηθικής, τότε ίσως και να μην είστε στην φάση ακόμη … μπείτε στα βαθιά. Απολαύστε για το τώρα, τις διακοπές σας και από το Φθινόπωρο … το ξανασκέφτεστε. Υπάρχουν και κάποιες εκκρεμότητες σας, που από την αλλαγή του ζωδίου και μετά, θα σας φανερωθούν και θα ψάξουν για τρόπους επανένωσης. Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν άμεσα.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης