Ταρώ: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός : Οι Εραστές
Εντάξτε μέσα στο καθημερινό σας πρόγραμμα καινούργιους ανθρώπους… που θα σας διώξουν το μυαλό από τα παλιά και άσχημα που σας συνέβησαν. Όλος αυτός ο μήνας θα σας δώσει άπλετα χρήματα, νέα πρόσωπα, καλύτερη διάθεση και ότι άλλο χρειάζεστε προκειμένου, να κάνετε… κάτι καλύτερο για τον εαυτό σας. Αυτοί που έχουν ήδη μια σοβαρή δέσμευση, ίσως και να θελήσουν να χτίσουν κάτι περισσότερο στο μεταξύ τους… ένα ακόμη παιδί… μια μεγάλη αγορά κτλ.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

Ταύρος : Ο Κόσμος
Σίγουρα έχετε ξοδέψει πολύ χρόνο, ενέργεια αλλά και χρήμα, πάνω σε άτομα, που τελικά αποδείχτηκαν πολύ πιο κάτω από τις δικές σας προσδοκίες. Αυτό είναι και ένα κρίσιμο χρονικό διάστημα, που πρέπει να πάρετε τις δικές σας αποφάσεις, και πάντα προς όφελος σας. Υπάρχουν και οι εργένηδες, που με τα άσχημα του παρελθόντος, έχουν πάθει κάποια φοβία και στο τώρα, δεν τολμούν… μια νέα γνωριμία. Αυτό μέσα στον Αύγουστο θα αλλάξει.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

Δίδυμοι : Ο Τρελός
Η μνήμη σας είναι βαθιά, και σίγουρα δεν έχετε ξεχάσει όλα αυτά τα δύσκολα και τα άσχημα, που έχετε περάσει στις ερωτικές σας υποθέσεις – σχέσεις. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε τώρα, που βλέπετε το παρελθόν, να σας ψάχνει, είναι να κλείστε την πόρτα οριστικά, και να μηδενίσετε τις πιθανότητες, για να βρεθείτε και πάλι σε δύσκολη θέση. Από την ερχόμενη εβδομάδα, που θα έχει λήξει και το φαινόμενο της Πανσελήνου, εσείς θα βρεθείτε ανάμεσα σε καινούργια πρόσωπα.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

Καρκίνος : Ο Γητευτής
Αφήστε τους άλλους, να κάνουν τις δικές του κινήσεις και προτάσεις, για να δελεάσουν το πνεύμα και την καρδιά σας. Τα λιγότερα, τα ίδια και τα μέτρια, δεν είναι για το ζώδιο σας… πια! Οι σχέσεις που έχουν πάρει την απόφαση για πιο σοβαρές δεσμεύσεις, μέσα στις επόμενες εβδομάδες, θα έχουν την πλήρη υποστήριξη από τους φίλους και τα άτομα των οικογενειών τους. Το χρήμα θα εμφανιστεί από τις 08/08 και μετά.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

Λέων : Η Αυτοκράτειρα
Η μεγάλη σας καρδιά και οι καλοσυνάτοι σας τρόποι, έχουν κατακτήσει μια καινούργια προσωπικότητα, που ακόμη δεν είναι έτοιμη, να σας κάνει την σχετική εξομολόγηση. Μπορεί αυτό να τρέχει σαν κατάσταση, εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά μέσα στις πρώτες 2 εβδομάδες, του Αυγούστου, θα έχετε τις πρώτες αποκαλύψεις ίσως και με διπλωματικό τρόπο. Οι αστρολογικές όψεις της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη σας, σας δίνουν αυτά που ζητάτε και στον αισθηματικό και στον οικονομικό σας τομέα.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

Παρθένος : Η Δύναμη
Εσείς και το παρελθόν σας, το άσχημο, πρέπει κάποια στιγμή να πάρετε διαζύγιο. Αυτό που κάνετε, και το κρατάτε μέσα από αναμνήσεις και ελπίδες ζωντανό, σίγουρα σας καθυστερεί από την εξέλιξη σας, σε όλα τα άλλα κομμάτια της καθημερινότητα σας. Είναι σημαντικό, ότι μέσα στις πρώτες 2-3 εβδομάδες, του Αυγούστου, θα σας έρθουν φρέσκα πρόσωπα, που όμως δεν θα πρέπει να τους γυρίσετε την πλάτη.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

Ζυγός : Ο Ήλιος
Εσείς και το ατίθασο ερωτικό σας ταμπεραμέντο, έχετε γοητεύσει κάποιον από τον κοινωνικό – εργασιακό σας χώρο, που κατά καιρούς σας κάνει τις ερωτικές του κρούσεις. Μέσα στον καινούργιο μήνα, αυτό θα πολλαπλασιαστεί και θα γίνει πιο ξεκάθαρό. Σε κάποιους από το ζώδιο σας, αυτή η κατάσταση, πιθανόν και να προέρχεται από το παρελθόν. Όπως και να έχουν τα πράματα, εσείς να είστε προσεχτικοί στις δικές σας αντιδράσεις και υποσχέσεις.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

Σκορπιός : Ο Αρχιερέας
Το μυαλό σας γυρίζει, γύρω από λύσεις που πρέπει να εφαρμόσετε μέσα στην σχέση σας, που δείχνει να έχει χάσει την ένταση της, ίσως και από δικά σας λάθη και παραλείψεις. Δεν έχετε εσείς οι εν σχέση, άλλη δικαιολογία, να κρατάτε ενεργές καταστάσεις, με άτομα που ανήκουν στον παρελθόν και σας, και να ρισκάρετε να πληγώσετε αυτούς, που στο τώρα σας εμπιστεύονται και σας αγαπούν.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

Τοξότης : Η Σελήνη
Έχετε μεγάλες προσδοκίες για την σχέση σας και αυτό ίσως και να πιέζει τον άνθρωπο σας. Μιλήστε, αυτές τις καλές ημέρες να σας δώσουν όλη την αστρολογική τους δυναμική για να φέρετε εις πέρας αυτά που επιθυμείτε. Οι χωρισμένοι σύντροφοι – σύζυγοι, θα έρθουν πιο κοντά, ένεκα κάποιων συμπτώσεων, βοήθεια από τρίτους. Οι μέρες του συγγενή Λέοντα, θα σας βοηθήσουν και σε κάποια οικονομικά – νομικά ζητήματα.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Αέρα

Αιγόκερως : Το Αστέρι
Μην κάνετε από τώρα αποκαλύψεις σε άτομα, του κύκλου σας, για το τι θα κάνετε με το άνθρωπο σας, γύρω από δεσμεύσεις, γάμο κτλ. Οι μέρες του καινούργιου μήνα, θα σας καθυστερήσουν ένεκα κάποιων μικρών εμποδίων και οικονομικών, αλλά από τις 11/08 και μετά, αυτό θα υποχωρήσει. Οι έρωτες και τα έντονα συναισθήματα …θα εμφανιστούν και στους εργένηδες.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

Υδροχόος : Η Δικαιοσύνη
Είσαστε σε μια αναμονή για απαντήσεις, από τον άνθρωπο σας. Αυτό μπορεί να πάρει λίγο παραπάνω, από αυτό που έχετε υπολογίσει, αλλά μόνο καλός μπορεί να είναι ο λόγος. Ο αγαπημένος σας, έχει κάποιες δικές τους υποθέσεις να επιλύσει και σίγουρα κάνει ότι μπορεί .για να για κλείσει το γρηγορότερο δυνατόν. Σίγουρα σας περιμένουν ευχάριστες ανακοινώσεις, και προτάσεις για διαφορετικές διακοπές.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

Ιχθείς : Η Εγκράτεια
Είσαστε αρκετά ενοχλημένοι, από τα άτομα που παρενέβησαν μέσα στην σχέση σας, και στο τώρα έχουν δημιουργήσει …ένα επικοινωνιακό πρόβλημα – παρεξήγηση με τον άνθρωπο σας. Βάλτε την δική σας δυναμική και δώστε τις λύσεις που χρειάζονται. Το οικονομικά σας πάντως …θα σας υποστηρίξουν.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού