Σύλληψη 24χρονου για απόπειρα κλοπής και επίθεσης σε 49χρονο

Υπόθεση απόπειρας κλοπής από αυτοκίνητο και επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης καταγγέλθηκε στην Αστυνομία χθες, γύρω στις 8.50μ.μ., στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 7.50μ.μ., χθες, 59χρονος, στάθμευσε και κλείδωσε το αυτοκίνητο του σε σημείο στην πόλη Πάφου και μετέβη σε παρακείμενο κατάστημα. Λίγα λεπτά αργότερα επέστρεψε στο αυτοκίνητο του, όταν σύμφωνα με την υπάρχουσα μαρτυρία, εντόπισε άγνωστο του άντρα να βρίσκεται εντός του αυτοκινήτου, στη θέση του οδηγού και να ψαχουλεύει στους αποθηκευτικούς χώρους του οχήματος.

Ο 59χρονος ζήτησε εξηγήσεις από τον ύποπτο άντρα, ο οποίος εξήλθε του αυτοκινήτου και χωρίς να απαντήσει φέρεται να επιτέθηκε εναντίον του 59χρονου γρονθοκοπώντας τον στο πρόσωπο και σπρώχνοντας τον, με αποτέλεσμα ο 59χρονος να πέσει στο έδαφος. Ο ύποπτος άντρας τράπηκε σε φυγή, ωστόσο ο 59χρονος τον ακολούθησε και τον είδε να εισέρχεται σε άλλο αυτοκίνητο με το οποίο απομακρύνθηκε.

Ο 59χρονος μετέβηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου του παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες και απολύθηκε.

Μετά από εξετάσεις που έγιναν από την Αστυνομία, εξασφαλίστηκε Δικαστικό ένταλμα σύλληψης εναντίον 24χρονου.

Μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν ξημερώματα σήμερα στην Πάφο τον 24χρονο και προχώρησαν στη σύλληψη του βάσει του πιο πάνω Δικαστικού εντάλματος γύρω στις 2.55π.μ. σήμερα.

Ο 24χρονος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Πάφου διερευνά την υπόθεση.