Σύλληψη 24χρονης για επίθεση σε αστυνομικό στο αεροδρόμιο Λάρνακας

Επιτέθηκε σε αστυνομικό στο αεροδρόμιο Λάρνακας 24χρονη γυναίκα από την Ρωσία, προκαλόντας ανησυχία σε όλο το αεροδρομίο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις επτά το βράδυ, όταν λήφθηκε πληροφορία στον Αστυνομικό Σταθμό του αεροδρομίου Λάρνακας ότι υπήρχε αλλοδαπή μεθυσμένη στο χώρο αναχωρήσεων η οποία προκαλούσε ανησυχία.

Αστυνομικοί του αεροδρομίου μετέβησαν στο χώρο αναχωρήσεων όπου εντόπισαν γυναίκα από τη Ρωσία ηλικίας 24 χρόνων, η οποία θα αναχωρούσε για τη χώρα της να φωνάζει, να μυρίζει έντονα αλκοόλ και να εξυβρίζει τους αστυνομικούς.

Η γυναίκα συνελήφθηκε για τα αυτόφωρα αδικήματα της μέθης, ανησυχίας και δημόσιας εξύβρισης.

Ωστόσο κατά την επιβίβαση της στο αστυνομικό όχημα η γυναίκα αρνείτο να εισέλθει σε αυτό και επιτέθηκε σε αστυνομικό δαγκώνοντας τον στον δεξιό αντιβραχίονα προκαλώντας του ερυθρότητα. Επίσης του προκάλεσε ανοικτό τραύμα ραχιαίας επιφάνειας του αριστερού δείκτη άνω άκρου.

Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στη συνέχεια απολύθηκε.

Η γυναίκα οδηγήθηκε και κρατείται σε αστυνομικό σταθμό της επαρχίας Λάρνακας, ενώ αργότερα σήμερα αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας όπου θα κατηγορηθεί.