Σύλληψη 22χρονου γα απόπειρα φόνου 36χρονου – Τσακώθηκαν γιατί ήταν δυνατή η μουσική

Συνελήφθει χθες 22χρονος άνδρας από την Λευκωσία για απόπειρα φόνου εναντίων 36χρονου στον κατασκηνωτικό χώρο της Πόλης Χρυσοχούς τα ξημερώματα της 14ης Αυγούστου.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την αστυνομία, ο 22χρονος συνελήφθη χθες το βράδυ στην Λεμεσό και μεταφέρθηκε στα Γραφεία του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου για ανάκριση. Το θύμα, σύμφωνα με την  ιατροδικαστική εξέταση, τραυματίστηκε από μαχαιριά στην αριστερή μέση ωμοπλάτη από νύσσον και τέμνον όργανο, και φέρει μικρή γρατσουνιά στην παλάμη του αριστερού χεριού.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, δύο ομάδες ελληνοκύπριοι διασκέδαζαν στον συγκεκριμένο κατασκηνωτικό χώρο όπου σε κάποια στιγμή κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, με αφορμή την δυνατή μουσική, υπήρξε συμπλοκή και τραυματίστηκε ο 36χρονος από μαχαιριά στην αριστερή μέση ωμοπλάτη από νύσσον και τέμνον όργανο, και φέρει μικρή γρατσουνιά στην παλάμη του αριστερού χεριού.

Ο 36χρονος διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείου Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει βαθύ τραύμα. Η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή, παραμένει όμως στο νοσοκομείο για επιπρόσθετη θεραπεία.

Ο 22χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου για την έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.