Σφοδρά παράπονα Σιζόπουλου για Πολιτεία και ΡΙΚ

Στην εκπομπή του ΡΙΚ, “Πρώτη Ενημέρωση”, με τους Σταύρο Κυπριανού και Σταυριανή Κωνσταντίνου, καλεσμένος ήταν ο πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μαρίνος Σιζόπουλος ο οποίος μίλησε, όπως ήταν αναμενόμενο, για τη κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του ιδίου και του Δημάρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος.

Ο Μαρίνος Σιζόπουλος ξεκίνησε τη συζήτηση με δριμεία επίθεση και παράπονα στο ΡΙΚ καταρχήν γιατί στο χθεσινοβραδυνό δελτίο δεν κάλυψαν την ανακοίνωση του Υπουργείου Εσωτερικών, στην οποία “δικαιωνόταν” ο ίδιος. Ποιος έχει την ευθύνη, ρώτησε τους δύο παρουσιαστές για αυτή τη παράληψη;

Συνεχίζοντας άρχισε τα παράπονα κατά της Πολιτείας τονίζοντας ότι η Πολιτεία δεν προστατεύει τους πολιτικούς της.

Έ, όχι κ. Σιζόπουλε. Η Πολιτεία δεν μπορεί να τρέχει να πιάνει από το αυτί τον κάθε πολιτικό που προβαίνεισ ε δηλώσεις. Εξάλλου ας μη ξεχνάμε ότι όπως εκλέγηκες εσύ με τη ψήφο του λαού, με τον ίδιο τρόπο εκλέγηκε και ο Φαίδωνας.

Χωρίς καπνό, φωτιά δεν βγαίνει άλλωστε….

Ο Μαρίνος Σιζόπουλος, έκανε λόγο για απειλητικές επιστολές που του έστειλαν και αποκάλυψε επίσης ότι το 2010, “άγνωστοι” του κατέστρεψαν το αυτοκίνητο, αλλά ο ίδιος ζήτησε από την Αστυνομία να μην δοθεί με κανένα τρόπο στη δημοσιότητα το γεγονός αυτό.

Οι παρουσιαστές έμειναν άφωνοι με την αποκάλυψη αυτή, γιατί όπως ανέφεραν, τέτοια γεγονότα εναντίον πολιτικών προσώπων είναι σπάνια στο τόπο μας και τον ρώτησαν αν γνωρίζει τα κίνητρα των δραστών.

Τότε ο Σιζόπουλος  τόνισε ότι είναι πολιτικά τα κίνητρα αποκλείοντας κατηγορηματικά το επαγγελματικό του περιβάλλον.

Μα κύριε Σιζόπουλε, γιατί αποκλείεται τόσο έντονα τους συναδέλφους σας; Μήπως ξέχασαν άραγε την υπόθεση Botox;

Ο πρόεδρος της ΕΔΕΚ είπε ότι “η Πολιτεία οφείλει να πάρει κάποια μέτρα κάνοντας ταυτόχρονα λόγο για ανοίκειες επιθέσεις από το Προεδρικό ιδιαίτερα μετά την διαρροή εγγράφων.

Έχει μάθει όμως, όπως τόνοσε να αναλαμβάνει το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί.

Δυστυχώς τόνισε η ανάδειξη ανωτερότητας σε αυτή τη πολιτεία εκλαμβάνεται ως αδυναμία…”

Κλείνοντας ο κ. Σιζόπουλος είπε ότι συσκέπτεται με τους συμβούλους του και με νομικούς συμβούλους για τα περαιτέρω βήματα που θα ακολουθήσει μετά τις καταγγελίες Φαίδωνος και θα αποφασίσει εντός της εβδομάδος.