Συνεχίζονται οι πρεμιέρες στα Κυπριακά τηλεοπτικά κανάλια

Με πρεμιέρες εκπομπών και σειρών ξεκινούν και αυτή την βδομάδα  τα Κυπριακά κανάλια.

Άσπρα μπαλόνια (Δεύτερα, Σίγμα,21:20, κοινωνική σειρά)

Τα παιδιά του Δημήτρη Ελευθεριάδη καταφθάνουν από το Λονδίνο και εμπλέκονται με όλους, ψάχνοντας την αλήθεια. Όμως, φαίνεται πως η Αλεξάνδρα είναι η μόνη που γνωρίζει τι συνέβη πραγματικά το βράδυ της δολοφονίας. Ένας άγνωστος άντρας παρατηρεί και καταγράφει μυστικά τις κινήσεις όλων, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους. Ο  Πέτρος έχοντας ανακαλύψει ότι η Χριστίνα είναι η δολοφόνος του πατέρα του, ζητά εκδίκηση και αρχίζει να στήνει ένα σχέδιο. Την ίδια στιγμή, ο Ανδρέας κάνει πλέον την πρακτική του σε νοσοκομείο και από μία σύμπτωση της μοίρας, θα έρθει αντιμέτωπος με ένα ζευγάρι που άθελά του γνωρίζει πολλά.

60 Λεπτά (Τετάρτη, Σίγμα, 22:10, κοινωνική εκπομπή)

Αυτή η αντίστροφη μέτρηση δεν σταμάτησε ποτέ! Αυτοψία 60 λεπτών για τη δραματική κατάσταση της Κυπριακής οικονομίας. Ο μικρομεσαίος που βλέπει την επιχείρησή του να κλείνει, ο συνταξιούχος που χάνει μέρος της σύνταξης του, ο μισθωτός που παρακολουθεί τους κόπους μιας ζωής να γκρεμίζονται, ο νέος που βιώνει την ανεργία… Ποιον και ποιους πρέπει να κατηγορήσουν; Την κυβέρνηση; Τις τράπεζες; Τους θεσμούς; Τα κόμματα; Την παγκόσμια οικονομική κρίση; 60 λεπτά έρευνας ενός πικρού οδοιπορικού που ακολουθεί τον κατήφορο της Κυπριακής οικονομίας.

Τι θα φάμε σήμερα, μαμά; (πρεμιέρα στις 15 Οκτωβρίου, Σίγμα, 17:20, Καθημερινή εκπομπή μαγειρικής)

Πρόκειται για την εκπομπή ‘’Τι θα φάμε σήμερα μαμά;’’ Της Ελληνοαμερικανίδας chef, συγγραφέως και γκουρού στην ελληνική κουζίνα και την υγιεινή διατροφή, Νταιάν Κόχυλα, που θα μαγειρευει με τους τηλεθεατές σε μια πολύ σπιτικιά εκπομπή μαγειρικής.

Βάλς με 12 θεούς (Τρίτη 9 Οκτωβρίου, Αντ1, 22:10, κοινωνική σειρά)

Μια βροχερή ημέρα, μια καραμπόλα φέρνει σε επαφή τέσσερις εντελώς διαφορετικούς χαρακτήρες, τον Κωστή, την Ελπίδα, τη Ναταλία και τη Μαρίνα….

Αναμένουμε να δούμε τις τηλεοπτικές πρεμιέρες  και να δούμε πως θα εξελιχτούν…