Συνελήφθη 27χρονος για εμπρησμό αυτοκινήτου και κλοπή

Συνελήφθη 27χρονος για εμπρησμό αυτοκινήτου και κλοπή

Μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη 27χρονου, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται σε υποθέσεις εμπρησμού αυτοκινήτου και κλοπής,  στην επαρχία Λευκωσίας.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 5.50 τα ξημερώματα χθες Παρασκευή 3 Αυγούστου, εντοπίστηκε να φλέγεται σε ανοιχτό χώρο στην επαρχία Λευκωσίας, αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 80χρονου. Την πυρκαγιά κατέσβησαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, το αυτοκίνητο είχε κλαπεί νωρίτερα, μεταξύ των ωρών 8.00μ.μ., της περασμένης Πέμπτης 2 Αυγούστου και 5.50π.μ., χθες Παρασκευή, από το χώρο στάθμευσης της οικίας του 80χρονου.

Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 27χρονου, ο οποίος συνελήφθη γύρω στις 8.20 χθες το βράδυ, βάσει Δικαστικού εντάλματος, από μέλη της Αστυνομίας.

Ο 27χρονος επίσης φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση κλοπής που διαπράχθηκε γύρω στις 9.20 το βράδυ της περασμένης Πέμπτης 2 Αυγούστου, όταν 82χρονη βρισκόταν έξω από την κατοικία της, στην επαρχία Λευκωσίας και ύποπτο πρόσωπο που την προσέγγισε έκλεψε μία χρυσή καδένα που η 82χρονη φορούσε στον λαιμό.

Αφού για την κλοπή προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 27χρονου, εξασφαλίστηκε Δικαστικό ένταλμα σύλληψης του, βάσει του οποίου επίσης συνελήφθη γύρω στις 9.00 χθες το βράδυ.

Ο 27χρονος παραμένει υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης των υποθέσεων της κλοπής και του εμπρησμού του πιο πάνω αυτοκινήτου και της κλοπής της πιο πάνω χρυσής καδένας.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας και ο Αστυνομικός Σταθμός Λακατάμειας συνεχίζουν τις εξετάσεις.