Συνελήφθη 25χρονος στη Λάρνακα – Τραυμάτισε 25χρονο με γυαλί

Συνελήφθη 25χρονος στη Λάρνακα – Τραυμάτισε 25χρονο με γυαλί

Στη σύλληψη 25χρονου προχώρησαν σήμερα μέλη της Αστυνομίας στην επαρχία Λάρνακας, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση τραυματισμού.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 1.40 τα ξημερώματα σήμερα, μετά από πληροφορία, μέλη της Αστυνομίας μετέβηκαν σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην Λάρνακα, όπου εντόπισαν τον 25χρονο, καθώς και άλλο ένα πρόσωπο, επίσης 25 χρόνων, που έφερε τραύμα στο δεξί χέρι.

Ο 25χρονος τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε θλαστικό τραύμα στον καρπό του δεξιού χεριού. Αφού έγινε συρραφή του τραύματος του και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ο 25χρονος έλαβε εξιτήριο από το Γενικό Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 1.00 τα ξημερώματα σήμερα, ενώ ο 25χρονος ύποπτος βρισκόταν στο διαμέρισμα μαζί με τον 25χρονο τραυματία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, επιτέθηκε και τραυμάτισε τον 25χρονο με κομμάτι γυαλιού από σπασμένο καθρέφτη που βρισκόταν στο διαμέρισμα.

Εναντίον του 25χρονου υπόπτου εξασφαλίστηκε Δικαστικό ένταλμα σύλληψης, βάσει του οποίου αυτός συνελήφθη γύρω στις 9.10 το πρωί σήμερα για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.