Συμμαχία Πολιτών: Κλείνουμε ευλαβικά το γόνυ στους ηρωικούς μας νεκρούς

Κλείνουμε ευλαβικά το γόνυ στους ηρωικούς μας νεκρούς, αναφέρει μεταξύ άλλων γραπ΄τη ανακοίνωση της Συμμαχίας Πολιτών για τη μαύρη επέτειο του πραξικοπήματος.

44 χρόνια έχουν περάσει από την αποφράδα ημέρα του προδοτικού πραξικοπήματός. Από τότε που τέθηκε σε εφαρμογή το Σχέδιο Κίσσιγκερ με το δίδυμο έγκλημα του πραξικοπήματος και της Τουρκικής εισβολής.

Αυτές τις μέρες, κλείνουμε ευλαβικά το γόνυ στους ηρωικούς μας νεκρούς. Τιμούμε τους μαχητές που υπερασπίστηκαν τη Δημοκρατία και όρθωσαν το ανάστημα τους απέναντι στο πραξικόπημα της αμερικανοκίνητης Χούντας των Αθηνών.

Τιμούμε τους ήρωες που στάθηκαν στις επάλξεις για την τιμή και την αξιοπρέπεια του ανθρώπου, για την προδομένη από ξένους και δικούς μας, πατρίδας μας.

Σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές για τον Κυπριακό Ελληνισμό είναι απαραίτητη η αυτοκριτική και η χάραξη μιας νέας πορείας. Είναι η ώρα να φανούμε αντάξιοι των θυσιών των ηρώων που μας καλούν να διεκδικήσουμε με πάθος το Δίκαιο μας.

Είναι η στιγμή που πρέπει να βάλουμε φρένο στη λανθασμένη πορεία που ακολουθούμε στο Κυπριακό και η οποία, με μαθηματική ακρίβεια, οδηγεί στον πλήρη εκτουρκισμό του τόπου μας.