Συλλήψεις για κατοχή κάνναβης – Τραυμάτισαν μέλη της ΥΚΑΝ

Συλλήψεις για κατοχή κάνναβης – Τραυμάτισαν μέλη της ΥΚΑΝ

Μέλη της ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) εντόπισαν γύρω στις 7.30 χθες το απόγευμα σε συγκεκριμένη περιοχή, σε πακέτο δρόμου, μια συσκευασία η οποία όπως διαπιστώθηκε, περιείχε 300 γραμμάρια κοκαΐνης.

Η σκηνή τέθηκε υπό διακριτική παρακολούθηση από τα μέλη της ΥΚΑΝ, όπου γύρω στις 8.15 το βράδυ, αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο πρόσωπα, πλησίασε τη σκηνή και ο συνοδηγός, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε από τις εξετάσεις, είναι 43χρονος από τη Λεμεσό, κατέβηκε από το αυτοκίνητο και ενώ ετοιμαζόταν να παραλάβει τη συσκευασία, συνελήφθη από τα μέλη της Αστυνομίας.

Ο 41χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, εκκίνησε το αυτοκίνητό του με ταχύτητα και αφού κτύπησε δύο μέλη της ΥΚΑΝ, τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι δύο αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ότι έφεραν εκδορές και μώλωπες σε διάφορα μέρη του σώματός τους και τους παραχωρήθηκε άδεια ασθενείας δύο και τριών ημερών αντίστοιχα.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Επίσης, μέλη της ΥΚΑΝ διενήργησαν γύρω στις 9 χθες βράδυ έρευνα βάσει δικαστικού εντάλματος, σε οικία στην επαρχία Λεμεσού.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, που διενεργήθηκε εντοπίστηκε σε αποθήκη στην πίσω αυλή της οικίας, μια ταξιδιωτική βαλίτσα η οποία περιείχε 4 συσκευασίες του ενός κιλού και δύο του μισού κιλού κάνναβης, καθώς και ένα πλαστικό δοχείο το οποίο περιείχε 40 γραμμάρια κοκαΐνης.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν οι τέσσερις ένοικοι της εν λόγω οικίας, ηλικίας 49 και 48 χρόνων, καθώς και δύο 23χρονες.

Η ΥΚΑΝ συνεχίζει τις εξετάσεις.