Συγκλονισμός στο English School για το θάνατο του 60χρονου καθηγητή

Συγκλονισμός στο English School για το θάνατο του 60χρονου καθηγητή. Με γραπτή ανακοίνωση που εξέδωσε εκφράζει βαθιά θλίψη για τη δολοφονία του 60χρονου καθηγητή του σχολείου και της συζύγου του.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

“Η κοινότητα του English School, είναι βαθύτατα σοκαρισμένη και θλιμμένη από τη θλιβερή είδηση της δολοφονίας του αγαπητού μας συναδέλφου Γ.Χ. και της συζύγου του.

Η διεύθυνηση του σχολείου νοιώθει ότι είναι προς συμφέρον των μαθητών και των καθηγητών το σχολείο να λειτουργήσει κανονικά. Αυτό θα δώσει τη δυνατότητα της αλληλοσυμπαράστασης μεταξύ των μαθητών και των καθηγητών του σχολείου.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους γονείς ότι έχουμε οργανώσει μία ομάδα παρέμβασης που περιλαμβάνει επαγγελματία σύμβουλο για να προσφέρει συμπαράσταση σε μαθητές και προσωπικό. Η συγκεκριμένη ομάδα είναι στη διάθεση των μαθητών και του προσωπικού καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.
Διαβεβαιώνουμε ότι η διεύθυνση του σχολείου είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε βοήθεια κριθεί αναγκαία κατά τη διάρκεια αυτής της τόσο δύσκολης στιγμής για το σχολείο μας και θα παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις ώστε να λαμβάνουμε τις αναγκαίες δράσεις όταν αυτό κριθεί απαραίτητο.

Οι σκέψεις μας και οι προσευχές είναι με την οικογένεια των θυμάτων σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.”