Συγκινητικό! Αδέσποτο σκυλάκι έσωσε γυναίκα από ληστή (Video)

Ο ληστής νόμιζε ότι είχε μπροστά του άλλο ένα ανυποψίαστο θύμα. Μόνο που δεν είχε υπολογίσει έναν αδέσποτο σκυλάκο…

Με ηρωισμό, το αδέσποτο σκυλάκι έσωσε μία γυναίκα από τις άγριες προθέσεις ενός επίδοξου ληστή, τον οποίο ανάγκασε να τραπεί σε φυγή, δίχως να αφήσει στιγμή απροστάτευτη την ίδια.

Στο βίντεο, που έχει γίνει viral, εμφανίζεται μία γυναίκα να περπατά στην μέση ενός δρόμου, όταν την πλησιάζει ένας άνδρας που φοράει κουκούλα με “ύποπτες” διαθέσεις. Ο άνδρας επιταχύνει το βήμα όσο πλησιάζει κοντά στη γυναίκα, η οποία δεν έχει αντιληφθεί τι συμβαίνει πίσω της.

Δεν ισχύει όμως το ίδιο και για τον σκύλο, ο οποίος μόλις βλέπει το ληστή, υψώνει το αυτί του σαν να αντιλαμβάνεται ότι κάτι δεν πάει καλά με αυτόν τον τύπο.

Από τη στιγμή που ο ληστής επιτίθεται στη γυναίκα, ο σκύλος τον αρπάζει από το πόδι και δαγκώνοντάς τον, με αποτέλεσμα να τον αναγκάσει να φύγει τρέχοντας.

Το πιο συγκινητικό όλων είναι ότι αφού όλα έχουν τελειώσει και η γυναίκα ακόμη δεν έχει συνέλθει, ο σκύλος συνεχίζει να καταδιώκει γαβγίζοντας το ληστή, ενώ γυρνάει προς το μέρος της γυναίκας σαν να θέλει να ελέγξει ότι είναι καλά…

https://www.youtube.com/watch?v=A_O7hVzpGD8