Σοκ! 22χρονη Ρωσίδα μοντέλο πήδηξε από τον 6ο όροφο στο Ντουμπάι για να μην την βιάσουν…

  • Πήδηξε από τον έκτο όροφο για να σώσει τη ζωή και την αξιοπρέπειά της. Γλίτωσε ως εκ θαύματος. Δεν μπορεί να περπατήσει ή να κινηθεί, αλλά οι γιατροί είναι αισιόδοξοι…

Τη σπονδυλική του στήλη έσπασε ένα μοντέλο από τη Ρωσία πηδώντας από τον έκτο όροφο ξενοδοχείου στο Ντουμπάι για να αποφύγει το βιασμό της, αναφέρουν ρωσικά ΜΜΕ.

Η Εκατερίνα Στέτσιουκ επέζησε ως εκ θαύματος από την πτώση λίγο μετά την άρνησή της να ενδώσει στις σεξουαλικές ορέξεις ενός «ξένου άνδρα», όπως είπε σε φίλους τους.
Η μητέρα της υποστήριξε ότι ένας Αμερικανός επιχειρηματίας απείλησε την κόρη της μ’ ένα μαχαίρι. Αλλά ο φερόμενος ως δράστης ισχυρίστηκε στην κατάθεσή του στην αστυνομία ότι η 22χρονη ήταν που του επιτέθηκε κι ότι εκείνος βρισκόταν σε άμυνα, λόγος για τον οποίο η κοπέλα βρίσκεται «υπό κράτηση» στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται με κατάγματα σε αρκετούς σπονδύλους μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα.

«Πήδηξε από τον έκτο όροφο για να σώσει τη ζωή και την αξιοπρέπειά της. Γλίτωσε ως εκ θαύματος. Δεν μπορεί να περπατήσει ή να κινηθεί, αλλά οι γιατροί είναι αισιόδοξοι, γιατί δεν καταστράφηκε η σπονδυλική της στήλη», είπε η φίλη της, Ιρίνα Γκρόσμαν.

Ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη στο αεροδρόμιο, ενώ προσπαθούσε να φύγει από το Ντουμπάι. Σε περίπτωση καταδίκης του κινδυνεύει με κάθειρξη έως και 15 χρόνων.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ρωσικού δικτύου NTV ένας πλούσιος ξένος ακολούθησε το μοντέλο από το Ιρκούτσκ της Σιβηρίας, αλλά εκείνη απέρριψε τις προτάσεις του, με αποτέλεσμα αυτός να της επιτεθεί εξοργισμένος.

Η μητέρα της κάνει έρανο για να συγκεντρώσει τις 12.500 ευρώ που απαιτούνται για τα αρχικά ιατρικά έξοδα της κόρης της στο Ντουμπάι, ενώ θα ακολουθήσουν πανάκριβες εγχειρήσεις και πολύμηνη φυσιοθεραπεία για την αποκατάστασή της. Η Ίνγκε Στέτσιουκ απέρριψε κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς ότι η κόρη της εργαζόταν ως συνοδός κυρίων όταν συνέβη το παρ’ ολίγον μοιραίο περιστατικό: «Η επίθεση συνέβη στις 3 Μαρτίου. Ένας ξένος επιτέθηκε στην Κάτια, την άρπαξε απ’ το σβέρκο και της έβαλε ένα μαχαίρι στο λαιμό. Η κόρη μου προσπάθησε να σωθεί, αναγκάστηκε να πηδήξει απ’ τον έκτο όροφο. Έχει υποστεί σοβαρά τραύματα και δεν μπορεί να βαδίσει. Χθες μας πήρε τηλέφωνο κι είπε ότι θα την πάνε φυλακή. Θέλουν να την καταστήσουν ένοχη».

Η μητέρα ετοιμάζεται να ταξιδέψει σύντομα στο Ντουμπάι για να παρασταθεί στην κόρη της, στο πλευρό της οποίας βρίσκεται και το ρωσικό προξενείο. Η έρευνα είναι σε εξέλιξη.