Σοκ! Του δάγκωσε τη γλώσσα και δεν τον άφηνε κατά το τελευταίο φιλί του χωρισμού! (Video)

Το περιστατικό συνέβη σε μια πόλη στην Ανατολική Κίνα. Σε έναν πολυσύχναστο δρόμο, ένας άνδρας σήκωσε το κινητό του για να καταγράψει ένα άγνωστο ζευγάρι που φιλιόταν στη μέση του δρόμου.

Το κινητό κατέγραφε αλλά τα δευτερόλεπτα περνούσαν και έγιναν λεπτά. Στη μισή ώρα επάνω ο άνδρας κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Η κοπέλα ήταν σχεδόν όρθια και ο νεαρός που τη φιλούσε είχε γονατίσει χωρίς να χωρίσουν τα χείλη τους και με δάκρυα στα μάτια κάτι προσπαθούσε να πει.

Τότε ο άνδρας που κατέγραφε με το κινητό, κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και τηλεφώνησε στην αστυνομία. Σε λίγη ώρα ένα περιπολικό έφτασε στο σημείο και προσπάθησε να διαχωρίσει το ζευγάρι. Μάταια. Η κοπέλα δάγκωνε τη γλώσσα του συντρόφου της και δεν τον άφηνε να φύγει…

Λίγα λεπτά πριν το φιλί, ο νεαρός είχε ανακοινώσει στην κοπέλα ότι πρέπει να χωρίσουν γιατί θα πήγαινε στο εξωτερικό για σπουδές. Εκείνη του ζήτησε να τη φιλήσει για τελευταία φορά και τότε του γράπωσε τη γλώσσα ανάμεσα στα δόντια της και δεν τον άφηνε να φύγει.

Μόλις έφτασε το περιπολικό, βρήκε το ζευγάρι να κυλιέται στην άσφαλτο και τον νεαρό δακρυσμένο χωρίς να μπορεί να μιλήσει να τους κάνει νοήματα να τον σώσουν. Οι αστυνομικοί μάταια προσπάθησαν να διαχωρίσουν την ερωτευμένη γυναίκα από τον σύντροφο της.

Ένας από αυτούς έφτασε στην έσχατη λύση και χρησιμοποίησε σπρέι πιπεριού. Η δαγκωματιά χαλάρωσε και κατάφεραν να τραβήξουν τον νεαρό. Ο αστυνόμος της περιοχής Γου Τσανγκ Φενγκ είπε ότι ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, η γλώσσα του δεν κόπηκε και η κοπέλα επέστρεψε στους δικούς της. Είπε επίσης ότι κατά το παρελθόν παρουσίαζε ψυχολογικά προβλήματα και είχε υποβληθεί σε πενταετή θεραπεία.