Σοκ! Τον πέρασαν για απαγωγέα παιδιών και όχλος 2000 ανθρώπων τον λίντσαραν μέχρι θανάτου

Το θύμα δούλευε ως μηχανικός στην Google και επέστρεφε μαζί με δυο φίλους του από την πόλη Μπιντάρ στην Χαιντερμπαντάρ της Ινδίας. Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της επιστροφής συνάντησαν στο δρόμο ένα σχολικό λεωφορείο. Τότε οι τρεις άνδρες μοίρασαν στα παιδάκια σοκολάτες που είχαν άφθονες από ένα ταξίδι πριν από λίγες ημέρες στο Κατάρ.

Ένα από τα παιδάκια άρχισε να κλαίει και να δείχνει τους τρεις άνδρες χωρίς λόγο. Αμέσως με την εφαρμογή whatsupp, ενημερώθηκε το χωριό και 2000 αφιονισμένοι άνθρωποι πήραν στο κυνήγι τους τρεις άνδρες.

Σε λίγα λεπτά τους εγκλώβισαν και τους λίντσαραν με οργή. Ο ένας άνδρας έπεσε νεκρός ενώ οι άλλοι δυο μεταφέρθηκαν σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο. Η αστυνομία έχει ήδη προβεί σε συλλήψεις 32 ατόμων που θεωρεί ότι πρωτοστάτησαν στο λιντσάρισμα.

Η αστυνομία διευκρινίζει ότι οι 3 άνθρωποι δεν είχαν καμία σχέση με απαγωγείς και πως μοίρασαν τις σοκολάτες ως ένδειξη αγάπης προς τα παιδιά.

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες ο όχλος ανέτρεψε το αυτοκίνητο των 3 ανδρών, τους έβγαλε έξω και τους λίντσαρε με πέτρες, μπαστούνια και ρόπαλα.