Σοκ! Μαγείρεψε και έφαγε μια γάτα, μια σαύρα και πουλιά για τις προβολές στο YouTube

Η μητέρα ενός παιδιού συνελήφθη, αφού τράβηξε βίντεο τον εαυτό της να μαγειρεύει και να τρώει προστατευόμενα άγρια ζώα στην Καμπότζη.

Η Αχ Λιν Τατς και ο σύζυγός της Φουν Ράτι τράβηξαν βίντεο την γυναίκα να γδέρνει μια ράτσα γάτας που είναι υπό εξαφάνιση, μια μεγάλη σαύρα και άλλα είδη πουλιών που επίσης απειλούνται με εξαφάνιση.

Η γυναίκα έψησε τα ζώα σε μια φωτιά και τα έφαγε στην ζούγκλα κοντά στο σπίτι τους στην Πνομ Πεν.

H γυναίκα έψησε και έφαγε και έναν ερώδιο, που θεωρείται προστατευόμενο είδος από τους νόμους της Καμπότζης. Το ζευγάρι έχει κατεβάσει τα βίντεο με την γυναίκα να τρώει αυτά τα απειλούμενα με εξαφάνιση ζώα, αλλά υπάρχουν ακόμα άλλα που την δείχνουν να τρώει βατράχους, κόμπρες και καρχαρίες.

Το υπουργείο Περιβάλλοντος της χώρας εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσει το ζευγάρι, το οποίο την επόμενη μέρα μετά από αυτό παραδέχτηκε δημόσια ότι μαγείρεψε τα ζώα.

Το ζευγάρι ισχυρίστηκε ότι αγόρασε το κρέας των ζώων από ένα τοπικό ψιλικατζίδικο. Τώρα, υπάλληλοι του υπουργείου ερευνούν αν τα ζώα σκοτώθηκαν στα δάση ή εισήχθησαν παράνομα στην χώρα.

«Δεν ξέρω καν τι ζώα ήταν αυτά που χρησιμοποιήσαμε ή τι επίδραση έχουν στην διατήρηση της άγριας ζωής», ανέφερε η Αχ Λιν. «Αγόρασα τα ζώα στην Πνομ Πεν και αρχίσαμε να τραβάμε βίντεο τον εαυτό μας από τον Δεκέμβριο. Τώρα, έχω ήδη παραδεχτεί το λάθος μου», πρόσθεσε.