ΣΟΚ! Γιατρός νάρκωσε 22χρονη ασθενή, αυνανίστηκε και εκσπερμάτωσε στο πρόσωπο της!

Άρχισε να χάνει τις αισθήσεις της και, ανήμπορη να αντιδράσει, κατάλαβε ότι ο γιατρός άρχισε να αυνανίζεται. Ξαφνικά, ένιωσε το σπέρμα του στο πρόσωπό της. Λίγο αργότερα, οι νοσοκόμες βρήκαν την ασθενή στο δωμάτιο, σε κατάσταση σοκ…

Επιφανής γιατρός στο πασίγνωστο Mount Sinai της Νέας Υόρκης κατηγορείται από ασθενή ότι προέβη σε σεξουαλική επίθεση εναντίον της

Μοιάζει απίστευτο, είναι όμως αληθινό: σύμφωνα με την Daily Mail, επιφανής γιατρός στο πασίγνωστο Mount Sinai0 της Νέας Υόρκης κατηγορείται από ασθενή ότι προέβη σε σεξουαλική επίθεση εναντίον της.

Συγκεκριμένα, η 22χρονη υποστηρίζει ότι ο γιατρός, αφού πρώτα της χορήγησε ισχυρή δόση μορφίνης και έχασε τις αισθήσεις της, αυνανίστηκε και εκσπερμάτωσε στο πρόσωπό της!

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το βρετανικό μέσο, ο Dr. David Newman καταζητείται για ανάκριση από τις αρχές. Ήδη, μάλιστα, στον 45χρονο βετεράνο πολέμου του Ιράκ, απαγορεύθηκε να εξετάζει ασθενείς, μέχρι νεωτέρας.

Το νοσοκομείο μέσω ανακοινωθέντος ανέφερε: «Έχουμε ενημερωθεί ότι υφίσταται ισχυρισμός εναντίον μέλους του προσωπικού μας. Είναι μια υπόθεση που ερευνάται. Συνεργαζόμαστε πλήρως με τις αρμόδιες αρχές. Λαμβάνουμε το ζήτημα πολύ σοβαρά και ήδη διεξάγουμε και εμείς τη δική μας εσωτερική έρευνα».

Περιγράφοντας το επίμαχο περιστατικό, οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι η ασθενής, λίγο πριν τις 10:30 το πρωί και έπειτα από έντονο πόνο στον αριστερό της ώμο, εισήχθη σε δωμάτιο στα επείγοντα περιστατικά του νοσοκομείου, όπου της χορηγήθηκαν φάρμακα και μορφίνη από μια νοσοκόμα και στη συνέχεια της ζήτησαν να γδυθεί, για να υποβληθεί σε ακτινογραφία.

1

Η γυναίκα ισχυρίζεται ότι αφαίρεσε μόνο το πάνω μέρος των ρούχων της και, όταν ο Dr. Newman μπήκε στο δωμάτιο, ήταν ντυμένη από τη μέση και κάτω.

O γιατρός, σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στην ασθενή, της είπε ότι θα της έκανε μια ένεση μορφίνης και εκείνη απάντησε ότι προηγούμενα η νοσοκόμα της είχε ήδη χορηγήσει το εν λόγω φάρμακο… Ήταν όμως αργά, γιατί είχε ήδη αρχίσει να νιώθει ένα κάψιμο στο χέρι της και κατάλαβε ότι ο γιατρός της είχε χορηγήσει, παρά τη θέλησή της, και άλλη δόση μορφίνης.

Στη συνέχεια άρχισε να χάνει τις αισθήσεις της και, ανήμπορη να αντιδράσει, κατάλαβε ότι ο γιατρός άρχισε να αυνανίζεται. Ξαφνικά, ένιωσε το σπέρμα του στο πρόσωπό της. Λίγο αργότερα, οι νοσοκόμες βρήκαν την ασθενή στο δωμάτιο, σε κατάσταση σοκ.

Ο γιατρός απέφυγε να προβεί σε δηλώσεις και, μέσω του κύκλου του, ισχυρίζεται ότι δεν συνέβη ποτέ τίποτα.