Σοκ! Έκαψε το σπίτι του, προσπαθώντας να σκοτώσει μία αράχνη! (Video)

Σίγουρα οι αράχνες δεν είναι και το πιο ωραία πλάσμα του πλανήτη. Δεν φτάνουν βέβαια το επίπεδο… αηδίας της κατσαρίδας, αλλά ανήκουν στην κατηγορία των απρόσκλητων επισκεπτών που δεν θέλεις να δεις στο σπίτι σου.

Αυτό όμως δεν δικαιολογεί την απόφαση ενός άνδρα στην Αριζόνα να την σκοτώσει, χρησιμοποιώντας ένα καμινέτο. Ναι, είχε την φαεινή ιδέα να χρησιμοποιήσει ένα καμινέτο, όμως το αποτέλεσμα σε καμία περίπτωση δεν ήταν αυτό που περίμενε.

Και αυτό γιατί η φλόγα του, προκάλεσε φωτιά στον ιστό που είχε δημιουργήσει, φτάνοντας μέχρι τις κουρτίνες. Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, η πυρκαγιά δεν άργησε να εξαπλωθεί στο λυόμενο σπίτι του, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να κουβαλήσει έξω και την ηλικιωμένη γυναίκα που είχε μαζί.

Για την κατάσβεση της φωτιάς, χρειάστηκε η βοήθεια περίπου 24 πυροσβεστών, οι οποίοι έφεραν εις πέρας την αποστολής τους μετά από 12 λεπτά. Ο χρόνος αυτός όμως αποδείχθηκε αρκετός, προκειμένου το σπίτι να υποστεί ολική καταστροφή και πλέον ο άνδρας και η ηλικιωμένη γυναίκα να μείνουν άστεγοι και να χρειαστούν την βοήθεια του Ερυθρού Σταυρού.