“Σκληρό ροκ” από τον Άντρο… Που θα τον βγάλει όμως;

Ο ΓΓ του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ, είπε ότι “Θα ασκήσουμε σκληρή αντιπολίτεσυη στον Πρόεδρο Αναστασιάδη εντός και εκτός Βουλής. Δεν πρόκειται να σιωπούμε για να μην αποδυναμώνεται η διαπραγματευτική ικανότητα του κ. Αναστασιάδη, διότι η υπευθυνότητά μας τελικά ερμηνεύτηκε ως αδυναμία”…

Αυτά λοιπόν δήλωε ο Άντρος Κυπριανού ο οποίος ίσως θεώρησε ότι βρισκόμαστε επί ΠΑΣΟΚ με Νέα Δημοκρατία όπου ο τότε υπερυπουργός και “μάνα’ στις δημόσιες σχέσεις Κώστας Λαλιώτης “έπαιζε μονότερμα” με “σκληρό ροκ”τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

Οι καιροί αυτοί έχουν παρέλθει Άντρο και δεν πρέπει να ξεχνάς ότι το 38% του Κυπριακού εδάφους βρίσκεται υπό παράνομη τουρκική κατοχή.

Άρα αυτές τις δύσκολες ώρες που περνά η Κύπρος με τις τουρκικές προκλήσεις στην ΑΟΖ , έπρεπε να βρισκόσουν στο ίδιο χαράκωμα με τη Κυβέρνηση και όχι να σκληραίνει τις θέσεις σου. Για ποιο όφελος; ην άρνησή σου

Ξανασκέψου το, γιατί με τη στάση σου αυτή κακό κάνεις και καλό δεν κάνεις με το να είσαι αρνητικός.

Ένας άλλος αρχηγός κόμματος ο οποίος εδώ και καιρό έκανε σκληρή αντιπολίτευση στον Πρόεδρο Αναστασιάδη, αυτές τις δύσκολες στιγμές εξέδωσε ανακοίνωση στηρίζοντας τις ενέργειες της κυβέρνησης στο θέμα της ΑΟΖ.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Νικόλα Παπαδόπουλο ο οποίος μάλιστα τόνισε ότι “η ενότητα όλων είναι αναγκαία για προάσπιση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας μας”.

Άρα Άντρο σταμάτα το “σκληρό ροκ” γιατί στις δύκολες στιγμές της πατρίδας μας απαιτείται η ενότητα όλων.